Zanima me, če je kdo že poskusil pogreti že pečen kostanj v mikrovalovni.Sodelavce bi želela presenetiti s pečenim kostanjem. Speči, ga nimam kje, lahko ga le pogrejem v mikrovalovni. Bi šlo? Kaj menite?
LP
Staša
Zanima me, če je kdo že poskusil pogreti že pečen kostanj v mikrovalovni.Sodelavce bi želela presenetiti s pečenim kostanjem. Speči, ga nimam kje, lahko ga le pogrejem v mikrovalovni. Bi šlo? Kaj menite?
LP
Staša
15. okt 2009 20:48
Ne vem, ti pa svetujem previdnost: Cimra je nekoč s peko kostanja v mikrovalovki skoraj priklicala gasilce ... kadilo se je kot iz dimnika.
Atina
15. okt 2009 21:04
Mi smo ga včeraj jedli pa je kar v redu . Mogoče ni tak kot pravkar pečen ampak vseeno dober. Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k
15. okt 2009 21:06
Atina, to bi bilo smeha... in joka... imamo namreč zelo občutljive senzorje za dim :). Ampak če ga samo pogrejem, tista minutka verjetno ne bi povzročila takega efekta? Staša
15. okt 2009 22:08
Ne pretiravaj, da ne bo postal trd. Raje ga daj res samo za minutko, pa po potrebi podaljšaj še za malo :)
Svež je res malce boljši, ampak neke bistvene razlike pa ni.
jasna
15. okt 2009 23:02
Mi ga tako pogrejemo in je zelo dober. Po hiši zadiši po sveže pečenem kostanju:) Ampak ga dam za čisto malo časa. magnolijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem
Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom