14. okt 2009 19:57
Midva sva letos spomladi vrgla celo dnevno ven. Od 4 sten, so bile 3 stene samo omar. No, kar ni romalo v smeti, je romalo v klet in to samo zato, ker je moj bolj hrček varijanta in si ne dovoli vsega zmetati stran-on temu reče, da je nostalgičen, jaz pa, da je kot moja stara mama. Potem smo romali v Ikeo in kupili samo bel regal, nizko "omaro" z 8 luknjami, 4 police, eno omaro s steklenimi vrati za krožnike in še eno malo stensko omaro za kozarce, prav tako z steklenimi vrati. Pa še dve mali klubski mizici. Mislim, kako je prostor kar naenkrat postal zelo "luftig"! V dnevni sobi tako nimam nič, razen kakšnik kozarcev, ki se ne rabijo vsak dan, prav tako takih krožnikov, revij in knjig v oni omari z luknjami in na policah so spominki ali kakšen kaktus. Je pa dnevna soba osrednji prostor v hiši, pa tudi največji, vendar še vedno premali, da bi tam imela jedilno mizo.:( Nič me ne moti bolj kot to, da moram pri kakem skupnem kosilu v tisti majhni kuhinji vsem kazati, kako sem "razturala"kuhinjo. Jelenckova