Lepo pozdravljeni!
Zanima me, ali ima kdo recept za salso - želela bi takšnega, pri katerem se omaka kuha, saj okusa svežega paradižnika ne maram (nekateri smo tudi takšni). HVALA!
Lepo pozdravljeni!
Zanima me, ali ima kdo recept za salso - želela bi takšnega, pri katerem se omaka kuha, saj okusa svežega paradižnika ne maram (nekateri smo tudi takšni). HVALA!
27. jul 2003 17:09
Bolj težko. Mogoče lahko svež paradižnik zamenjaš s tistim v konzervi? (cel, olupljen paradižnik v konzervi) Tukaj je en izmed receptov. Na internetu jih je vse polno. Imaš tudi salsa verde, ki namesto paradižnika vsebuje tomatilo. 6 Roma tomatoes, chopped 4 garlic cloves, minced 2 seeded and minced jalapenos, plus 2 roasted, skinned and chopped jalapenos 1 red bell pepper, fine dice 1/2 red onion, fine chopped 2 dry ancho chiles, seeded, cut into short strips and snipped into pieces 1 tablespoon olive oil 1 lime, juiced Chili powder, salt, and pepper, to taste Fresh scallions, cilantro or parsley, to taste In a bowl, combine all ingredients. Place in refrigerator for up to 12 hours for flavor infusion. Serve with tortilla chips. Iztok Umek
29. jul 2003 12:11
Iztok hvala, bom poskusila! Bojana ŠmirmaulKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piščančja stegna z miso pasto
Pečeni svaljki s pomako iz feta sira