12. okt 2009 17:32
Vendelina, se popolnoma strinjam. Slavko Bobovnik res ve, kaj početi v studiu v Odmevih. Meni je kot voditelj zelo všeč. Pri nekaterih drugih voditeljih pa imam včasih občutek, da gostje vodijo oddajo in ne novinar. leny
12. okt 2009 17:32
Vendelina, se popolnoma strinjam. Slavko Bobovnik res ve, kaj početi v studiu v Odmevih. Meni je kot voditelj zelo všeč. Pri nekaterih drugih voditeljih pa imam včasih občutek, da gostje vodijo oddajo in ne novinar. leny
13. okt 2009 12:04
Ampak še vedno pa najbolj zmagajo ljudje, ki "GUČAJO" :) Oni so carji !!!! melita222
13. okt 2009 18:13
Še veliko bolj kot Odmevi ipd. so mi zoprne razne humoristične nadaljevanke, kjer je narečje glavni štos. In tako se razni sosedje ipd. spakujejo z neko kao štajerščino ali prekmurščino, kot bi bilo za dober hec dovolj že narečje. Vsaj za "gorenjščino" si upam trditi, da krepko usekajo mimo...
NasjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kakijeva nevesta
Browniji s temnim pivom