8. dec 2009 16:14
sladkosnedko tej čokolatinčki pa čakajo na objavo recepta pod imenom Čokolatini v košaricah in bodo objavljeni predvidoma 13.12. upam :) krasjana73
8. dec 2009 16:14
sladkosnedko tej čokolatinčki pa čakajo na objavo recepta pod imenom Čokolatini v košaricah in bodo objavljeni predvidoma 13.12. upam :) krasjana73
9. dec 2009 11:58
Krasjana73, komaj čakam na objavo.Bili so zelo,zelo lepi. Ker pa sem knjigico naročila me matra firbec.Hvala
9. dec 2009 13:24
Ma vse ste mojstrice!!! Jaz se letos sprvljam prvič peči hiško in imam kar malo treme. Danes sem spekla medenjake - po istem receptu kot je pekla Katarina hišice in so res dobri. Katarina - iz koliko mase pa si delala hiške, oziroma koliko testa naj naredim za 2 hišici? S čim si jih pa lepila skupaj in s čim krasila -z rojal maso ali s sladkornim ledom? Krasjana73 - komaj čakam na recept za čokolatine! Kolikor so bili lepi, so bili tudi dobri:) Aja, pa še to - meni so medenjeki po vrhu malo popokali - a veste mogoče razlog zakaj? nemeja
9. dec 2009 13:37
naredila sem eno maso točno po receptu moji mehki medenjaki. iz te mase sem nardila 4 hišice z dodatki. če so večje lahko prideta le dve, odvisno kolko velike želiš. Ali pa iz preostale mase nardiš še kak medenjak. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
15. dec 2009 13:42
Krasjana73 - kdaj bo objava?? Kar ne morem dočakat!! nemeja
16. dec 2009 10:46
Nemeja danes imaš recept objavljen,jupi.
16. dec 2009 15:50
Ja je res , dočakale smo te čokolatine :) Upam , da vam bodo všeč tudi v domači izvedbi. KOt pravi Vandelina je potrebno eksperimentirati krasjana73Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo
Najboljši limonini razpokančki