3. mar 2010 9:45
mavctan je napisal/a: |
hvala za odgovore
Vendelini jr. pa dej se že enkrat skuliraj s svojimi odgovori če nimaš pravega pol rajš nč ne piš.Sicer pa ne veš kolk mam do pošte in če lahko sploh pridem tja.
mavctan |
Vsekakor si nabavi še bonton in ga dolgo in še enkrat preberi. Pa potem še vsaj enkrat.
Ne vem, koliko imaš do pošte, ampak ti si razmišljala o nakupih preko spleta in ti nakupi se končajo tako, da gre človek kupljeno iskat na pošto (ali pa mu to prinese poštar, če je človek slučajno doma, samo takrat je treba vedno plačati še poštnino in potem nikoli ni denarja in je treba do bankomata itd itd). Sicer pa nihče v Sloveniji nima tako daleč do pošte, da do tja ne bi mogel priti. Pa tudi, če bi bil ne vem kako gibalno hendikepran, take stvari se dajo realizirati in ne mi tukaj zdaj sugerirati imaginarne zgodbe o "ubožici, ki je odrezana od vsega". Kdor je v resnici v tem trenutku odrezan od vsega, ne razmišlja o tortah.
Druga stvar pa je, da je nemogoče, da bi v Sloveniji kdorkoli živel v taki zabiti (govorim geografsko, ker o provinci v glavi mi ni treba, ker to namesto mene ljudje kažejo v obilju), da bi pot do Celja predstavljala nepredstavljiv in logistično zahteven problem. Ker v knjigarnah (in v celjskih tudi) imajo med drugim tudi povezave na Cobiss (če bi kdaj stopila noter in uporabila kakšno storitev, bi to opazila) in tam ti brez problema povedo, v kateri knjigarni je še knjiga, ki jo iščeš, v prodaji in potem neposredno kontaktiraš tisto knjigarno in ti jo rezervirajo. Če pa je stvar definitivno razprodana, je pa razprodana.
Vendelina jr.