5. okt 2009 10:25
Nasankaš se lahko pri rabljenem in novem avtu, s tem da je možnsot pri novem manjša. nekako sta mi blizu kombiancija Vendelnininega in delno frininega pisanja. Če ti lahko pomaga mož, sem jaz vsekakor za nov avto. Sama sem spomaldi nekaj tednov visela na internetu in telefonarila po avto asalonih in jih tudi precej osebno obiskala, da sem zbrala vse mogoče ponudbe in na koncu sem se odločila za nakup novega vozila, ker so bili ugodni pogoji. Zdaj, kaj so to ugodni pogoji, je tudi stvar debate, jaz imam nov avto, za majhen avto dokaj močnega - 1,6, kubika, 120 konjev- za 160 evrov na mesec. Če greš v malo nižjo varianto, torej 1,2 ali 1,4 pa manj konjev, je obrok lahko še nižji, pa tudi zavarovanje te pride manj. Poglej ta trenutek po salonih, eni ponujajo brez pologa ob nakupu, odplačevati začneš spomladi. Če te zanima kaj več, mi piši na zasebno pošto, pa ti lahko napišem kaj o svojih izkušnjah. Na lizing ali plačilo na obroke dobiš tudi rabljen avto, a je običajno višji polog in krajša doba odplačevanje, torej tudi višji obrok. Kar tebi, če sem prav razumela, ta trenutek ne znese. Tako kot meni ni, zato sem šla v opisano varianto. Ne oziraj pa se na druge. Če ti je mož prirpavljen pomagati, je pomemben samo on in ne sosedje. Če boš avto vzela na lizing, bo verejtno itak on moral za poroka. Pozdrav, Mamamia mamamia