6. nov 2009 18:39
dolenjka3 je napisal/a: |
Da ne bo nesporazuma, Dolenjka in neja je ista oseba, le iz različnih računalnikov.Nogavice z vzorci me ne povlečejo, ker imam v njih še bolj okrogle noge, pa itak mi niso seksi tudi na vitkih ne.LP dolenjka3 |
Sem malo debelo gledala tole, ojoj! Sem te prešišala za eno leto , pa ti povem, da se tudi jaz ne dam!!!
Ne glede na to, kaj si napisala, ti povem, da boš boljše izgledala v kratkem krilu, tik pod koleni ali pa sredi kolen. (govorim iz lastnih izkušenj!) Pozabi na gležnje in podobne neumnosti. Glede na to, da boš imela visoke pete in (pedvidevam) črne nogavice, te bo to optično še bolj zožilo, kot pa si.
Če boste v kakšni gostilni, kjer bodo natakarji, potem si jaz bele srajčke ne bi oblekla, ker se lahko zgodi, da se boš počutila kot natakarica. Seksi, ampak še vedno natakarica. Če greš na privat zabavo, takole h komu v goste, potem z belo ne boš zgrešila. Pa gumbe imej odprte, to bo naredilo globok dekolte. Ogrlice imaš lahko srebrne, meni je turkizna v kombinaciji s srebrno barvo blazno všeč in jo nosim ne samo k črno-belim in modrim kombinacijam, ampak tudi k sivim in rjavim. Poleg tega malo bolj odstopa od "osnovnih" barv in je bolj "sofisticated", če lahko tako rečem. Od barv so mi prav tako všeč rdeče korale, ampak te mi nekako ne sedijo pozimi. Lahko si pa zavežeš okrog vratu malo srškano rutko. (Ena kulinaričarka dela božansko lepe)
Pod drugo si pa lahko vmisliš puloverček z globokim V izrezom. Če poiščeš kakšnega z lepim leopardjim vzorčkom, razen večjih uhanov ne boš rabila ničesar. Ali pa šrn pulover z zebrastim vzorcem.
Po vrhu vsega moraš imeti pa ravno prav "attitude", česar ti pa očitno ne manjka. Že samo to te bo naredilo seksi. Ob vsem ne pozabi na malo make-upa in šminko.
Če te nisem prepičala, da ti kratko krilo bolje pristane, naredi tole: Pojdi z nekom v trgovino. Izberi dolgo, kratko in srednje dolgo krilo. V vsem naj te spremljevalka slika. Doma na računalniku poglej, kaj ti bolje paše. Pa nikar se avtomatsko vpiči v noge! Veliko boljše izgledajo, kot si pa ti misliš. Potem se šele odloči za kroj in dolžino. Glej da boš šla v trgovino v tistih famoznih visokih čevljih.
Mimogrede: mojemu možu so, hvalabogu, vzorčaste nogavice tudi totalno neseksi. Zdaj pa ne vem, če mu nisem to jaz vcepila v glavo
Vanja