8. okt 2013 7:06
Išči naprej, ker imajo v Lj vse, kar iščeš.
Vendelina jr.
8. okt 2013 7:06
Išči naprej, ker imajo v Lj vse, kar iščeš.
Vendelina jr.
8. okt 2013 9:26
Aljo, škornje, kjer je en del elastičen (ali pa cela tuba) je vsaj zadnji dve leti prodajala Alpina. Super nosljivo in lepo oprime nogo ..
KetyP
8. okt 2013 10:26
o, super, tam še nisem pogledala.
Aljo
8. okt 2013 10:43
Pa ne samo v Ljubljani, tudi v Mariboru seveda.
Pencil skirt imajo skoraj v vsaki trgovini. Zagotovo sem jih videla v teh: Zara, HM, S.Oliver, Orsay, Comma, ...
Ene zelo lepe škornje kjer je zadnji del elastišen sem zadnjič videla v Bati. Jaz še malo počakam če bo imela Bata v kratkem kake ugodnosti(ker jih imajo zelo pogosto), potem jih grem pa kupit.
Vesnuska
8. okt 2013 19:18
v Bati imajo zadnja leta več ali manj samo plastične čevlje, da o torbicah sploh ne govorim.
Suzi
9. okt 2013 6:17
Hvala Vesnuska.
Aljo
21. okt 2013 8:25
Zdravo, mene pa zanima, če je katera pred kratkim(v lj.) zasledila kakšne lušne oblekce, nekje do kolen, dolgi rokavi, pokrit dekolte?
Havala
te.jcika
21. okt 2013 18:59
Mene tudi...
21. okt 2013 20:08
Kupila seksi oblekico, oprijeto, rokavi, seksi v PuntRoma - s tem, da je tam št 38 v rastru XS
Vendelina jr.
21. okt 2013 20:45
Oprijeto črno oblekco do kolen, z dolgimi rokavi, pokritim dekoltejem in asimetričnim vratnim izrezom sem pred kratkim kupila v S.Oliver Selection. Ker vem, da ta oblekca spada v njihovo stalno kolekcijo za to jesen in zimo, sem prepričana, da jo boš še našla v trgovinah. Pa tudi kakšno drugačno, po mojih izkušnjah imajo namreč kar nekaj izbire malo bolj elegantnih oblek (pa seveda tudi nekaj casual variant).
ursulinkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hoppy brioš
Ribja juha s testeninami