3. nov 2009 22:58
Ja, ja, na Oxford street, obvezno. Metro postaja je Oxford circus al pa circle? evo, ne vem iz glave, zemljevid imam v hodniku, ker mi je London ponavadi postojanka, preden odletim kam dalj... No, iz te postaje, direkt naravnost čez sesto je ogromen, huge TopShop, not majo senčila od BarryM. Sicer so jih mal prestavili od lani, jaz sem kar prodajalko vprašala, da ne bi hodila po celi trgovini...
V Londonu, imej funte s sabo, ali pa menjaj pri pakijih, ki ti ne vzamejo provizije. Jaz sem bila ob 40% na Regent streetu, ja, sem bila brihtna... Pol so me prišla senčila 50 evrov, namesto 20... : )
Aja, MamaF, tokrat sem jaz stanovala v neposredni bližini Wembleya, sam več kot to se pa ne spoznam. Sej veš, nisem za šport... Nimam pojma. Moj mi je razlagal, kako je to oh in sploh...
(da se še mal smilim sama sebi, v novi službi sem.... Nič ne znam... Vsega se učim... Vsa sem zmedena... Časa imam full več vsak dan... Sem še bolj zmedena... Razstavo imam v četrtek, skupinsko, pa sem spet zmedena...)... Ah ja, saj bo...
lidka [sonce]