15. okt 2009 7:44
jade, ti si pa mal žleht: to pa nisem jaz, manjkajo gojzerji.
ežoj
15. okt 2009 7:44
jade, ti si pa mal žleht: to pa nisem jaz, manjkajo gojzerji.
ežoj
15. okt 2009 8:09
jade, ti si ena taka super faca ežoj, slikali so te očitno poleti, ko še ni bilo treba gojzarje obut... Ognjič
15. okt 2009 8:28
Jade! super, super!neznan uporabnik
15. okt 2009 13:17
Ežoj, jst sm si tebe čist drugač predstavljala.. japaja
15. okt 2009 13:42
evo Ežoja, spodaj škornji, zgoraj brez... http://www.youtube.com/watch?v=aQGvc_nv-A0&feature=r klavdijaneznan uporabnik
15. okt 2009 13:54
No, tole je pa že malo bliže, KlavdijaB. Se mi je zdelo, da Ežoj ni kr tm eno pišče..glede na to, da zna na lep način včasih malo reda narest, mi je tole obladovanje mašine bolj njemu podobno. Itak da zna zračunat, kdaj se kaj nevarno nagiba.. japaja
15. okt 2009 14:24
Ežoj, pa kam sem gledala?!!!
tulka
15. okt 2009 16:12
Punce (pa tisti fantje, ki zbirajo verige)- kako hranite nize korald (taplastičnih mislim)? Jaz jih imam kar v predalu, pa se že tiste, ki imajo več nizov v kompletu zapletejo, potem pa še vse med sabo... mogoče vsako posebej v prozorni pvc vrečki (to je ideja tega trenutka)? Ali ste kaj bolj inovativne? alibaba
15. okt 2009 16:15
Ma kakšen Ežoj neki. Tist, ki ga pozna ve, da je Ežoj en mladenič v najboljših letih, pa se mu ni treba takole "frajerišat" z motorjem...
Ne ampak res Ežoj kako ti je ratal, da se namest o cunjah pogovarjamo o tebi?
Drugač, jaz zvečer že nosim svojo obvezno jesensko, zimsko, pomladno "uniformo" - frotirasto pižamo.
jade
15. okt 2009 22:06
Jaz jih imam v veliki, nizki leseni škatli iz Ikee, ki ima "razpredelnico", tako da je lahko vsaka posebej :)
jasnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mehiške taco košarice
Čarobna zelena torta