23. dec 2009 9:04
TORTICA je napisal/a: |
Tole okoli pilice...ni mi še uspelo najti pilice, ki bi bila res dobra, da ne razcefra, (dopuščam, da tudi jaz ne znam prav piliti). Lahko o tem še kaj rečeš Vendelina? |
Tozadevno nisem kak silen stručko (mi tudi genetika precej pomaga
). Jaz sem lepo odkorakala v nakupovalni center na tisti manikirni otok in tam sem gledala tehniko piljenja in kupila produkte (pilice in podlak). Pa tisti lak s kalcijem si tudi nanašam.
Drugače pa imajo tudi "na deželi" to storitev v frizerskih salonih in kozmetičarkah. Plus, Tortica, to ti bodo na Čatežu zelo lepo naredil (omisli si en tretma po novem letu), ti pa glej in se uči, ni težko, pilice pa lahko potem brez problema kupiš v hipermarketih ali de-emih in kaj je še podobnega. Je te robe ogormno.
Glede tega da "nimam časa, ker gledam, kaj moje pleme dela"...Jaz tule ponavljam vzorec od doma in sicer ta, da ima mati svojo tedensko bjuti rutino. Najmanj eno. In v eni od teh rutin so tudi roke in noge. Pri meni pedikura itak pride na vrsto ob gledanju TV dnevnika, nohti se pa z naskokom najbolje opilijo in kožica se umakne takrat, ko imamo razmehčane (vendar ne čisto mehke) nohte. Skratka, po umivanju glave. Medtem, ko čakam, da se lasje malo na zraku osušijo je izvrsten trenutek za urejanje nohtov in nanašanje podlaka. Ko se ta posuši, je pa čas za fenanje.
Tisto s ščipalniki, to ste se punce hecale, a ne?
Vendelina jr.
Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 23.dec 2009 09:13