Rada bi kupila sokovnik. Dva sem videla na merkurjevi spletni strani, pa ne vem kateri je bolj primeren, in kako se ga uporablja. Rabila ga bi za višnjev sok.
vesna š.
Rada bi kupila sokovnik. Dva sem videla na merkurjevi spletni strani, pa ne vem kateri je bolj primeren, in kako se ga uporablja. Rabila ga bi za višnjev sok.
vesna š.
11. jul 2003 14:30
Nujno!!!!!!!!! Je darilo za rojstni dan za mojo mamo. vesna š.
12. jul 2003 16:05
Sokovnik je zelo enostaven, zato ni problema kateri je ta pravi. Jaz sem ga kupila v Merkurjevi trgovini za 9000 tolarjev. To je zelo poceni in tudi zelo je lep in praktičen,ker ni prevelik. Srečno Marinka Marinka Pečjak
13. okt 2003 8:02
Pozdravljeni vsi ! Tudi jaz bi rada kupila sokovnik in vas prosim za mnenje. Ali kdo ve, kakšen je sokovnik iz TV prodaje? Hvala in LP, Martina
13. okt 2003 10:44
Sokovnik iz TV prodaje imam že približno pol leta, ker sem ga kupila v Avstriji preko sorodnikov, ker se ga takrat pri nas še ni dobilo. Je odličen za sočenje jabolk, hrušk, korenja in podobnega sadja ter zelenjave. Izsoči res odlično. Za peteršilj pa ni primeren, vsaj meni se je mašil. Pri grozdju se zmelje tudi lupina, zato ima sok malo trpek okus. Poleti sem sočila maline, kar mi je zelo olajšalo delo, sem jih pa morala dvakrat skoz spustit, ker je še precej soka ostalo v tropinah. Doma imam še en sokovnik od Brauna - že pred dolgim časom sem ga kupila in je pristal v kleti. Ima isti princip na membrano in centrifugo, samo meni se ni obnesel - sok je tekel na vseh koncih ven, pa še majhno zmogljivost je imel. Nekaj o sokovnikih - ožemalnikih se da prebrati na www.mojuspeh.com v forumu Zdravo živjenje. Upam, da sem ti vsaj malo pomagala. LP Lijana
14. okt 2003 7:14
Draga Lijana, hvala za tvoj izčrpen odgovor.LP, Martina martinas
22. okt 2003 11:06
..Lijana, sedajle sem prebrala tvoj odgovor. Veš, predvčerajšnim sem ga naročila v tv prodaji , pa je dobavljiv šele sredi novembra... ...prav čakala sem , da pride k nam. Prosim povej mi, če bo stisnil korenino zelene, saj bi zelo rada pripravila sveži sok .
22. okt 2003 13:17
Za zeleno ne vem, ker še nisem poizkusila. Jo bom ob priliki kupila pa povedala, kako se obnese. LP LijanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Eksotični suši
Raca z rezanci na azijski način