Delo v tušu

kriznana  

član od: 14.10.2006

sporočila: 602

11. okt 2009 11:01

V tuševih c&c lahko kupuje vsak.Pakonge so primerne za vsako gospodinjstvo.Če pa imaš še tisto kartico lahko kupiš malo ceneje.Drugače pa je cena tudi za male potrošnike nekoliko nižja kot v drugih tuševih trgovinah.Sama se kar velikokrat odpravim v c&c ,ponavadi po večjo špecarijo za čez mesec. kriznana

masters  

član od: 23.5.2009

sporočila: 188

11. okt 2009 12:21

bila danes in je res poceni, še posebej ker so velike pakunge. Zanima me še kako se, če se sploh, da dobiti kartico? masters

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

11. okt 2009 15:30

Masters, najbolje, da kar tam vprašaš. Boš izvedela iz prve roke in še najbolj točno bo .)

Kar se pa velikih količin tiče, še nikoli se mi ni zgodilo, da bi morala kupiti kakšen paket nečesa. Lahko kupiš kilo moke, pa pol kile mandarin in en jogurt. Nobenih velikih pakiranj. Vsaj jaz jih nisem opazila, pa večkrat kupujem tam :)

jasna

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

11. okt 2009 15:33

Aja, pa še nekaj me srbi.

Zakaj jamramo nad temi groznimi trgovci. A nismo bili v prvih vrstah, ko se je v našem kraju odpiral Interspar? Da ne bo treba več v Avstrijo po riž v ajmru? Ker te verige so pa ja tako nobel. Z odprtimi rokami smo jih sprejeli, pa razne Hoferje, pa Lidle, pa ne vem katere še. Mi smo jih želeli. In izpolnila se nam je želja, zdaj pa spet ni v redu. Halo?!?

jasna

masters  

član od: 23.5.2009

sporočila: 188

11. okt 2009 15:50

jasna1 je napisal/a:

Masters, najbolje, da kar tam vprašaš. Boš izvedela iz prve roke in še najbolj točno bo .)

Kar se pa velikih količin tiče, še nikoli se mi ni zgodilo, da bi morala kupiti kakšen paket nečesa. Lahko kupiš kilo moke, pa pol kile mandarin in en jogurt. Nobenih velikih pakiranj. Vsaj jaz jih nisem opazila, pa večkrat kupujem tam :)

jasna [sreca]
danes smo bili tam in se je kar splačalo. Vzeli smo 1 kg vaniljevega sladkorja, riž v večji pakungi, prav tako testenine in razne začimbe masters

MIŠEL  

član od: 28.3.2009

sporočila: 65

11. okt 2009 20:29

Jelenckova je napisal/a:
masters je napisal/a:
imam eno vprašanje malo izven konteksta teme, in sicer me zanima ali lahko tudi, če nisi gostinec in podobno nakupuješ v tuševih centrih cash & carry masters
Včasih je bilo to mogoče, vendar si moral imeti neko kartico. Zdaj ne vem, kako je, ker naša družina že lep čas ni nič kupila tam. Zdi se mi, da ni nič ceneje v primerjavi z drugimi trgovinami. "Pakunge" pa včasih take, da te kap-gostinske pač. Jelenckova
kolk jaz vem lahko vsi .Prej je pa res bilo ja da so lahko sam tisti ki so imeli kartico . lp MIŠEL

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti