1. okt 2009 20:51
Vendelina jr. je napisal/a: | ||
|
Mene že ne boste dobili na finto. Poznam pomen vseh besed, ne bom pa priznal, da ne razumem celote!
ežoj
1. okt 2009 20:51
Vendelina jr. je napisal/a: | ||
|
Mene že ne boste dobili na finto. Poznam pomen vseh besed, ne bom pa priznal, da ne razumem celote!
ežoj
2. okt 2009 8:16
Jaz tudi ne, mi je dolžan kaj tale Ojdip? zzak1977
2. okt 2009 9:14
zzak1977 je napisal/a: |
Jaz tudi ne, mi je dolžan kaj tale Ojdip? zzak1977 |
2. okt 2009 9:22
Še vedno nimam dokaza za lepoto... [img] prosim zzak1977
2. okt 2009 9:37
You can't handle it anyway Vendelina jr.
2. okt 2009 9:44
Se pravi da mit ostaja še naprej. Pa nazaj k topicu, sam sem ujel slučajno zadnjo oddajo, in sem kar pozitivno presenečen glede na poznano slovensko tv produkcijo, mogoče se celo veselim naslednje. zzak1977
2. okt 2009 10:10
Vendelina jr. je napisal/a: |
No, vidiš, lepe in pametne ženske (v smislu ženske, ki imamo oba atributa) smo pa to takoj poštekale.Vendelina jr. |
Skromnost, da te kap!
Sorry, ne bom več smetil.
ežoj
2. okt 2009 14:29
ežoj je napisal/a: | ||
Skromnost, da te kap! Sorry, ne bom več smetil. ežoj |
Dej, dej Ežoj, ne boš rekel, da še nisi slišal enega lepših slovenskih pregovorov, ki pravi "Dobro blago se samo hvali!" ... in to brez lažne skromnosti.
BTW: ti, ki se spoznaš na dekolteje, se boš verjetno strinjal z mano o tem, da ima pametna ženska vedno tak dekolte, da o lepoti sploh ni dvoma, a ne!
Mojca
2. okt 2009 14:45
Ne, ne Mamaf, pregovor je tak, če te nihče ne hvali se moraš sam.
Glede teme pa nimam odgovorov, ker takih oddaj ne gledam. Nimam cajta...
lp!
Anamarija
2. okt 2009 17:36
Saj se nisem mislil več oglasit, pa me mamaF povleče za prst ( un za tipkat ).
Tist pregovor mi je seveda znan, vendar ni mišljen tako, saj to tudi sama veš.
Glede drugega reka: tako-tako, recimo, da se strinjam.
Glede tistega ( No, vidiš, lepe in pametne ženske (v smislu ženske, ki imamo oba atributa) smo pa to takoj poštekale ), skor ne morem verjet, da se je Vendy to naredilo. Semantički je to ( kot bi rekli stari slovani ) Contradictio in adiecto, sama poved zanika vsaj enega, če ne oba " atributa ". Da ne izpadem preveč žleht ( kar pa nikakor ni moja navada ) bom verjel, da se ji je nehote naredila napaka, in je pozabila pritisnit kakšnega smeškota, hudička, recimo, ker bi s tem bilo vse v redu.
Drugač ( če sem že pri besedi ): rekel bi, da so vse ženske lepe, vendar............. vendar naravne, brez industrije barv............ pa pustimo to, imam preveč napredne poglede v zvezi s tem, me ne morete dohajat.
A ja, glede teme sem menda že povedal: Valentina mi je izredno luštna in simpatična, žal za kuharsko oddajo je to premal.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jagodni semifreddo
Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi