13. okt 2009 12:22
E pa *ebiga kofeterica ( dobrodošla ) in elektro, kaj naj vam rečem drugega. Če ne znate kuhat in bi se radi naučili, se mi zdi, da bo to bolj težko iz televizijskih oddaj. Televizijske oddaje jemljem zgolj kot zabavo in ne sedim s svinčnikom in delam zapisnik.
Kofetarica, uporabiš temo o Novakovih, da šimfaš čez Damjana, ki mu pravzaprav nič ne manjka. Kaj te motijo bela živila in kocka? Pozanimaj se mal, koliko se v trgovini proda recimo belega sladkorja in koliko rjavega ( pa če hočeš riža ali česa drugega ). Če uporablja te sestavine, pomeni da dela za okus večine jludi. Jaz sicer nisem reprezentativen, vendar pri meni je tako: nekje imam še praktički celo pakungo rjavega sladkorja ( to je tista reč, ki je polproizvod pri proizvodnji sladkorja, vsebuje veliko nečistoč in zaradi tega smrdi, prodaja pa se umišljenim eko in bio in kaj je še takih pridevnikov, osebkom, ki mislijo, da so nekaj več in so pripravljeni tako reč trikrat preplačat ), ki sem ga nabavil pred parimi leti, tudi nekje ša imam pakungo neoluščenega riža, ki sem ga le enkrat poskusil, nekje imam dva kg moke za temen kruh, kisem ga le enkrat spakel ( in ne bom več ).........
Elektro: meni je pa tale zadnja oddaja bila najboljša do zdej, scenario me spominja na Oliverja.
ežoj