Afna @
spagon
član od: 12.6.2007
sporočila: 1133
25. sep 2009 9:01
Dolores je napisal/a: |
Rusi pa rečejo "sabaka" - kuža. In vedno se nasmehnem, ko mi kdo po telefonu iz Rusije narekuje svoj e-mail naslov.Dolores |
Smetim. Namreč spomnila si me na našo staro učiteljico nemščine, ki smo jo imeli v gimnaziji in je bila tako stroga in pasja, da smo jo klicali sabaka. Ime ji je bilo Lada in ko smo končali gimnazijo, je bil običaj, da na vrata vsakega učitelja napišemo nekaj smešnega o njem. Na njenih vratih je pisalo: Nicht mehr Lada, nur BMW.
Zelo grdo od nas, vem
saša
Tanja05
član od: 26.12.2003
sporočila: 392
25. sep 2009 13:43
spagon je napisal/a: |
Dolores je napisal/a: | Rusi pa rečejo "sabaka" - kuža. In vedno se nasmehnem, ko mi kdo po telefonu iz Rusije narekuje svoj e-mail naslov.Dolores |
Smetim. Namreč spomnila si me na našo staro učiteljico nemščine, ki smo jo imeli v gimnaziji in je bila tako stroga in pasja, da smo jo klicali sabaka. Ime ji je bilo Lada in ko smo končali gimnazijo, je bil običaj, da na vrata vsakega učitelja napišemo nekaj smešnega o njem. Na njenih vratih je pisalo: Nicht mehr Lada, nur BMW. Zelo grdo od nas, vem saša |
hmm, učila je tudi ruščino
Tanja05
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 12, prikazujem sporočila od 11 do 12
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.