Hči je na Dunaju posnela tole fotko. Dobre ideje za jesenske dekoracije. kaj se vam zdi?
LP.
gerna
Hči je na Dunaju posnela tole fotko. Dobre ideje za jesenske dekoracije. kaj se vam zdi?
LP.
gerna
20. sep 2009 18:18
joj, prejoj, kako lepooo :))
(in slastno...)
katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5
20. sep 2009 18:32
Ne morem nehat gledat,prelepo,tisti velik kostanj bi.....
lp goga
21. sep 2009 7:20
Vauuuu kakšen velik kostanj, pa tudi mali so srčkani. Mislim, da je tudi tako dober, kot je lep!
Kyara
21. sep 2009 10:02
Vsekakor gre za lep prikaz, kako se nagovarja potrošnika in kako se producira potrošniška potreba. Pohvale nosilki/nosilcu dejavnosti. Vendelina jr.
21. sep 2009 10:22
Vendelina jr. je napisal/a: |
Vsekakor gre za lep prikaz, kako se nagovarja potrošnika in kako se producira potrošniška potreba. Pohvale nosilki/nosilcu dejavnosti.Vendelina jr. |
Se strinjam! Predvsem pa me veseli, da med noro lepimi sladicami ni (videti) plastično/papirnate "Halloween" kičaste šare, kot jo bo kmalu polnih še preveč izložb (ki bodo ustvarjale potrošniške potrebe) v naših krajih.
PS. Tisti kostanj je zakon!
Mojca
21. sep 2009 13:59
MamaF, se podpišem.
tulka
21. sep 2009 17:08
Ojoj, kot v pravljici........... Bernadeta
21. sep 2009 20:25
mamaF je napisal/a: | ||
Se strinjam! Predvsem pa me veseli, da med noro lepimi sladicami ni (videti) plastično/papirnate "Halloween" kičaste šare, kot jo bo kmalu polnih še preveč izložb (ki bodo ustvarjale potrošniške potrebe) v naših krajih. PS. Tisti kostanj je zakon![palecgor] [pribor] Mojca |
neznan uporabnik
22. sep 2009 11:05
ufff...hudo... :) bananica81Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami
Sladki greh