Dajmo fantje!!!!!!!!!
Navijamo za vas!!!!
tilenboc
Dajmo fantje!!!!!!!!!
Navijamo za vas!!!!
tilenboc
19. sep 2009 21:36
Srečno! tamala69
19. sep 2009 22:23
ja,dobri so na tem prvenstvu letos.Držimo pesti in navijamo!
tejčika
19. sep 2009 22:26
Tudi na tej strani luze drzimo pesti za nase kosarkarje!!!!
Jerneja USA
19. sep 2009 22:59
In vse pesti nam bodo zdajle prav prišle! Dajmo naši,samo še malooooooooooo Roncolino
20. sep 2009 1:03
Malo je zmanjkalo, ampak vzdušje na prešercu je bilo fenomenalno, bravo naši!!!! Jutri pa za 3. mesto vida70neznan uporabnik
20. sep 2009 10:09
Vzdušje na prešercu je bilo okej, našim je malo zmanjkalo, ja, se mi pa zdi, da so imeli Srbi tistega Teodošiča mal odveč! Če njega ne bi bilo....!! Škoda!! Ampak kljub vsemu - čestitke! Se vsaj splača sem pa tja mal našo košarko pogledat! Mičkeno ene dobre ekipne igre je fajn, da ne bo nonstop samo en individualizem (met kladiva al kaj že, pa kajak al kanu, pa puščavski lisjaki...).. sej je fino, če si kot kot posameznik dober, a v slogi je moč in jaz nagibam k temu, da več ljudi skupaj več naredi, zato mi je kakršen koli uspeh ekipnih iger v veliko veselje. je pa treba bit zrel individuum, da se lahko vklopiš v tim. Upam, da pade vsaj bron! japaja
20. sep 2009 11:22
na žalost mislim, da ne bo padu bron, ker so naši vsak dan bolj utrujeni(lakovič je proti koncu tekme učeraj še komaj hodil) in možnosti za medaljo smo izgubili z učerajšno tekmo. masters
20. sep 2009 11:45
Prepričana sem,da bodo danes dobili bron. Kajti dobro delo in poštena igra se vendar morata nagraditi. Pozitivno razmišljajmo in jim iskreno želimo ta uspeh, ki bo okronal njihov trud.
20. sep 2009 19:56
a kaj navijate reza
20. sep 2009 20:23
Žal ni šlo . Ma četrto mesto je zelo lep uspeh .
BernardaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Schwarzwald kocke
Burger s Kraljevo fit štručko