21. okt 2009 14:14
Aja pa še to; to ne smeš imeti v ročni prtljagi pač pa v kufru! pol
21. okt 2009 14:14
Aja pa še to; to ne smeš imeti v ročni prtljagi pač pa v kufru! pol
21. okt 2009 15:42
Ah, v Italiji je mlada mamica morala spiti par požirkov mleka iz otroške stekleničke, da je ostalo lahko nesla s seboj. Absurd, kaj so Američani naredili iz nas in naših potovanj. Sicer pa jaz v Turčijo nebi nič nesel. Tam pa res lahko dobro ješ. Za Sirijo pa ne vem. Miro
21. okt 2009 20:32
Ne samo v Italiji, kar povsod je bilo pred časom tako. Zdaj so se stvari nekoliko umirile, tako, kot je bilo nekoč, pa ne bo več. Sonja
24. jul 2012 18:46
Ali kdo slučajno ve, če se na letalo lahko nese tobak za zvijanje v ročni prtljagi in če kaj komplicirajo zaradi tega (ker zaradi cigaret baje ne)?
Hvala!
JJ
24. jul 2012 19:39
Moj dragi ima vedno v zepu cigarete in vzigalnik, pa se nikoli ni imel problemov, po mojem zaradi tobaka ne komplicirajo.
Saša
24. jul 2012 23:30
Ce stvar ni v tekocem stanju ali potencialno nevarna (sicer mi ni jasno zakaj je sampon ali krema za roke bolj nevarna od vzigalnika, ampak ok),jo imas lahko v rocni prtljagi.
urska
25. jul 2012 10:49
Hvala vsem za odgovore!
JJKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Slivove rožice
Bučke s sirom