25. jan 2011 21:28
mazako je napisal/a: |
Pometanje in sesanje je po moje razlika.Zmetlo pometeš prah,z sesanjem ga izsesaš,posebno
iz preprog. Pa brez zamere
mazako |
Kakšna zamera neki? Saj nismo tukaj zato, da bi si stvari zamerili, ampak da...poskušamo usvojiti nova znanja.
Se strinjam.
Ampak; če nimam preproge, hiša je v keramiki in parketu...ker nimam velikih kosov smeti po tleh, ker krtačka ne dviguje prahu v zrak...torej sesam.
Sicer pa; če vsak dan iromba potuje po hiši /da ne uporabim izraza pometa ali sesa/ potem nima nič drugega za pobrati, kot odmrlo kožo, prhljaj, kakšno dlako ali las ki pade na tla.
Nič bolj ne diši kot na vetru posušeno perilo.
14 evrov, 2 tedna...hmm....
Srajco si moram(o) menjati vsak dan; to pomeni minimalno 14 x 4 (ker srajce, ki jo imam v službi ne morem imeti popoldan doma) - to je 56 srajc/majc; vsak vsaj 2 hlače - 8 hlač; vsak vsaj 2 kompleta brisač (ena za glavo, druga obraz, telo in noge) 32 brisač; posteljnino...če nisi zelo občutljiv, jo menjaš na 2 tedna (no, da...); to je 12 kosov; vsak dan minimalno ena kuhinjska krpa (jaz packa jih zapravim veeeliko več), 14 kuhinjskih krp in 56 parov nogavic.
In 14 evrov.
Na dva tedna likam približno 6 ur (3 ure vsak teden, pa spadam med hitre likalce).
6 ur mojega dela...14 evrov, če dodam še pranje, izobešanje, sušenje, zlaganje, elektriko...
Hmm...še z mojega kraja se splača voziti po AC v vašo avtopralnico, če to drži.
Desanka