11. maj 2012 21:36
Tudi mene zanima, če Roomba upraviči toliko višjo ceno, kot recimo Senocor in podobni. Nekaj takšnega namreč iščem za sesanje vikenda.
Jabolk
11. maj 2012 21:36
Tudi mene zanima, če Roomba upraviči toliko višjo ceno, kot recimo Senocor in podobni. Nekaj takšnega namreč iščem za sesanje vikenda.
Jabolk
14. maj 2012 11:21
Romba vsekakor upravičeno zasluži višje mesto. Veliko bolj temeljit je,neprimerljiv z ostalimi.Imel sem priliko videt sesanje verzije,ki je nižjega ranga in ni primerljivo. Nimam namena nobenega podcenjevati,vendar je razlika res očitna.V vrata ali stene se ne zaletava,ker z senzorji pravočasno zazna oviro,kljub temo robove temeljito posesa. nickMax
4. nov 2012 22:56
Mene pa zanimajo vaše izkušnje s pomivalcem tal scooba 390?
Hvala za informacije.
lp, pinka
2. mar 2015 11:35
http://www.rovus.si/rovus-linija-izdelkov/robotsk
Ali ima katera tega, ki je v Mercatorju v akciji? Jaz ga rabim za 30m2, 2x na teden morda, zato ni potrebe po kakem vrhunskem, tega bi si pa morda privoščila.
marjja
2. mar 2015 13:51
marjja,moje mnenje;škoda še tega denarja.Imajo slabe baterije.Malo preveri,koliko te stane po nekaj mesečni uporabi nova baterija.
ultranova
3. mar 2015 19:46
Hvala, Ultranova, a ti to iz prve roke? Ali ima z Rovusom, še katera izkušnje? Sine preverja ceno baterije...
marjja
30. mar 2015 19:35
Kakšne so torej izkušnje z Rovusom, ki se ga v Mercatorju dobi ceneje s pikami?
Je OK ali je "malo denarja malo muzike". Hvala za vaše izkušnje!
Simona
22. apr 2015 11:37
To temo sem učitno spregledal...sem objavlal vprašanja v zvezi z Roombo drugje. Kakšne izkušnje imate z Roombo oziroma s podobnimi aparati tisti, ki imate doma domače živali. Prav za živali naj bi bila prilagojena http://www.bigbang.si/robotski-sesalniki/roomba-785 ampak ne vem ali se dejansko razlikuje od drugih roomb. Velikokrat zgolj oglašujejo prednosti izdelkov, ki pa to v renici niso in je samo razlog za višjo ceno.
Andrejmocnik
16. jun 2016 14:14
Kmalu bo treba v službo po porodniški in bo primanjkovalo časa še za sesanje , zato me zanimajo novejše izkušnje z roboti in kje ga najceneje nabaviti in katerega.
Domačih živali nimamo, posesati pa mora cca. 100m2 parketa, tepihov ni.
testeninca
16. jun 2016 15:12
testeninca je napisal/a: |
Kmalu bo treba v službo po porodniški in bo primanjkovalo časa še za sesanje , zato me zanimajo novejše izkušnje z roboti in kje ga najceneje nabaviti in katerega. Domačih živali nimamo, posesati pa mora cca. 100m2 parketa, tepihov ni. |
Super, da nima domaioh živali. Sodelavka ima mačko in ko je nekega popoldneva prišla domov, je vso noč odstranjevala drek, ker ga je robotski sesalec tako lepo raznesel naokoli med sesanjem - po sedežni, stenah, vratih ...
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cvetačna juha s popečenim kruhom
Rogljič Croque Madame