25. avg 2011 11:40
Jaz z Gorenjem nisem preveč zadovoljna. Pred 10 leti sem kupila samostoječi kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom razreda B, zelo lep design, steklene police, za pijačo.... Vrata zamrzovalnika niso preveč tesnila in se je precej nabiral led. Poleg tega me je zelo motila krhka plastika, ki je večkrat počila in smo jo morali menjati.
Imeli smo tudi smolo, da so vrata hladilnika enkrat pri odpiranju padla dol - s tem pa tudi vse kar je bilo na vratih-jajca, mleko.... Groza. Ugotovili smo, da originalno niso bila dobro pritrjena.
Ker je zelo potraten sva se odločila za nakup novega, tega pa sva za čisto male pare prodala, saj je še vedno uporaben in lep za pogledat.
Z možem sva si vzela kar veliko časa za nakup novega. Odločila sva se LG no frost in večjega, kvalitete a++ z inverterskim motorjem. Gledala sva Beko in Zanussi in moram reči, da če bi nam zadoščal po velikosti in barvi bi ga kupila. Širši model pa je zelo potraten.Beko ima tudi zelo kvalitetno plastiko in za tako malo denarja res dobiš veliko.
Imamo tudi mikrovalovno Gorenje in po 3 mesecih je pregorela žarnica, pa je kvaliteta ni da ni... Pri štedilniku Gorenje nam je že drugič počila plošča, pri pečici pa smo menjali ležaje vrat. Pomivalni stroj pa če ne opereš vso posodo prej ostanejo ostanki na posodi. Tako, da pri nas Gorenje več ne. Trenutno so še vsi v garanciji, ampak pri naslednji menjavi pa gremo kupit sigurno kakšno drugo firmo.Cenovno se dobijo druge znamke še bolj ugodno. Pralni stroj pa smo kupili Hoover in je tako tih, da skoraj ne slišiš, da se pere...Sem zelo zadovoljna.