Pozdravljeni!
V septembru poučujem slovenščino francoske i
Naštela sem jim jih nekaj: goveja juha, praže
Najlepša hvala za pomoč!!!!
maja_j
Pozdravljeni!
V septembru poučujem slovenščino francoske i
Naštela sem jim jih nekaj: goveja juha, praže
Najlepša hvala za pomoč!!!!
maja_j
10. sep 2009 21:52
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1754
Tu je bilo že nekaj govora o tem.
Nena
11. sep 2009 7:18
Na Rakovniku (se mi zdi) je ena gostilna, kjer vse pripravljajo v krušni peči. Lahko poizvem, kako se ji reče.....
neznan uporabnik
11. sep 2009 7:50
Kaj pa una, Kolovrat ali Sokol (vedno mešam) na Ciril-Metodovem trgu ali kako že? Skratka po Stritarjevi in levo od magistrata? Čeprav - mnenja o postrežbi so deljena... Glede na lepo jesen bi morda razmislila o kmečkem turizmu? japaja
11. sep 2009 9:01
Vodnikov hram, nasproti trznice. LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
11. sep 2009 9:21
Ne pozabi na kranjsko klobaso, ta je itak zaščitena, pa na prekmursko gibanico (ki je tudi zaščitena). Poglej tudi na portal www.sloinfo.si, imaš tipične slovenske jedi gor. Mamamia mamamia
11. sep 2009 9:25
No, zaščitena je tudi belokranjska pogača.......
rimljanka - zasebno mnenjeneznan uporabnik
11. sep 2009 9:47
Pa ne vem, če bo belokranjska pogača glih sedla brez rujnega? Pa tut ne vem, čer se metliška črnina lahko kosa s francoskimi in portugalskimi vini, ki so jih (ali pa tudi ne) tile naši (evropski) študentje navajeni? Brez zamere (a moram to nonstop poudarjat?) japaja
11. sep 2009 11:09
Saj ni potrebno, da se naša vina kosajo z njihovimi, dovolj je, da jih poskusijo. Sajj zato gre, da spoznavamo različne jedi in pijače, in ni nujno, da zaradi tega zaposatvimo tisto, na kar smo sicer navajeni. Tako vsaj jaz dojemam spoznavanje svega i svačega Mamamia mamamianeznan uporabnik
11. sep 2009 12:51
Mamamia, če pa bi na vsak način rada, da smo boljši od drugih Imaš pa prav, naj poskusijo. japaja
11. sep 2009 17:37
v Posočju je kar nekaj gostiln ,v Kobaridu jih imaš kar nekaj,pa v Bovcu ravno tako, v Savinjski dolini ,Logarska,tam ima skoraj vsak kmečki turizem več ali manj avtohtone jedi anaevaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nadevani paradižniki po grško (Gemista)
Rogljič Croque Madame