tema odprta - 3. sep 2009 10:30 | ogledi: 32.506 | odgovori: 101
Za tiste, ki rade/radi pečete in class='poudarjeno'>n okrašujete vaše izdelke. Včeraj sem po dolgem času šla skozi podhod Ajdovščina v Ljubljani in class='poudarjeno'>n našla eno na novo odprto trgovinico, kjer prodajajo razne okraske zan class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> torte, kekse, peciva. Imajo razne rožice (pakirano), mrvice, perlice, drobne kroglice ... različnih barv (vse je na tehtnico in class='poudarjeno'>n si vzameš sam). Potem sem videla še razne čokoladne "ostružke" različnih barv in class='poudarjeno'>n še in class='poudarjeno'>n še. Veliko je tudi poročnih okraskov, ne vem koliko vrst konfetov. Še dobro, da se mi je mudilo in class='poudarjeno'>n sem imela v denarnici samo malo drobiža, drugače bi bila denarnica zelo stanjšana (zaenkrat še čakajo na POS terminal in class='poudarjeno'>n se lahko plačuje samo z gotovino). Prodajalka je rekla, da bodo dobili še več dekorativnih izdelkov, ker so se šele odprli in class='poudarjeno'>n dobivajo vedno nove stvari.
Poleg tega imajo v trgovini še ne vem koliko vsrt bonbonov, tudi za diabetike, žvečilne gumije vseh velikosti - vse na tehtnico.
Skratka meni se zelo dopade in class='poudarjeno'>n letos bodo takšni božični keksi in class='poudarjeno'>n pecivo, kot jih še ni bilo.
Če bo katera7karteri šel pogledat, naj sporoči še svoje mnenje.
LP
LP
Spela