Za tiste, ki rade/radi pečete in okrašujete vaše izdelke. Včeraj sem po'>o dolgem času šla skozi podhod Ajdovščina v Ljubljani in našla eno'>o na novo'>o odprto'>o trgovinico'>o, kjer prodajajo'>o razne okraske zao'>o'>o'>o'> torte, kekse, peciva. Imajo'>o razne rožice (pakirano'>o), mrvice, perlice, drobne kroglice ... različnih barv (vse je na tehtnico'>o in si vzameš sam). Potem sem videla še razne čokoladne "ostružke" različnih barv in še in še. Veliko'>o je tudi poročnih okraskov, ne vem koliko'>o vrst konfetov. Še dobro'>o, da se mi je mudilo'>o in sem imela v denarnici samo'>o malo'>o drobiža, drugače bi bila denarnica zelo'>o stanjšana (zaenkrat še čakajo'>o na POS terminal in se lahko'>o plačuje samo'>o z gotovino'>o). Prodajalka je rekla, da bodo'>o dobili še več dekorativnih izdelkov, ker so'>o se šele odprli in dobivajo'>o vedno'>o nove stvari.
Poleg tega imajo'>o v trgovini še ne vem koliko'>o vsrt bonbonov, tudi za diabetike, žvečilne gumije vseh velikosti - vse na tehtnico'>o.
Skratka meni se zelo'>o dopade in letos bodo'>o takšni božični keksi in pecivo'>o, kot jih še ni bilo'>o.
Če bo'>o katera7karteri šel pogledat, naj sporoči še svoje mnenje.
LP
LP
Spela