3. sep 2009 17:23
ežoj je napisal/a: |
Ne vem če to paše sem: ne gre za psa ampak za muco, ne gre za srednje veliko ampak majhno, ne gre za eno ampak za tri, nisem je našel ampak se mi je zgodilo, je ne oddam ampak prodam. Cena enaka kot sem enkrat prej prodajal: 20€ za muco ( seveda lahko zbirate ( do odprodaje zalog )). Če kupite eno, dobite še dve zraven ( torej, plačate eno dobite tri. Če to sprejmete dobite zapovrh še njihovo mater, ki bo prav prišla pri vzgoji. Če še to sprejmete, one prve muce vam pa ni treba plačat. Po moje je ponudba dokaj ugodna, videti je pa tako: ežoj |
Ežoj, cukrčki so tele tvojo mlade mucke, res!
Ampak - zdaj upam, da ne boš preveč jezen name, ko bom takole naravnost napisala - a bi se te dalo prepričat, da bi z "zaslužkom" od "prodaje" tehle mucic zrihtal mami muci sterilizacijo, namesto, da oddaš še mamo? Pa od kupcev oz. tistih, ki jim boš mucke oddal zahteval enako (kastracijo oz. sterilizacijo muc)?
Sicer ... ja, sicer boš mlade mucke lahko oddajal ali prodajal vsaj enkrat na leto in to kar lepo vrsto let...in vsi mladiči bodo čez par mesecev godni za razplod, kar bo pomenilo še več mladih, pa čez pol leta še več ...in muck zaradi sterilizacij in kastracij naših lastniških ne bo zmanjkalo, ne se bat ... toliko jih vsako leto zavrženih prispe v zavetišča, da vsa pokajo po šivih.
Mojca