Pozdravljeni!
Zanima me kako porabiti višnje, ki so nam letos zelo bogato obrodile? Nekaj sem jih že namočila v "šnops" ampak še veliko jih čaka na vrsto, zato, če imate predloge,...
Lep pozdrav!
Pozdravljeni!
Zanima me kako porabiti višnje, ki so nam letos zelo bogato obrodile? Nekaj sem jih že namočila v "šnops" ampak še veliko jih čaka na vrsto, zato, če imate predloge,...
Lep pozdrav!
26. jun 2003 19:19
Anja, poglej med recepte Lep pozdrav vsem! Henri
30. jun 2003 10:06
Pri nas jih izkoščičimo in damo v skrinjo. Zelo prav pride pozimi v pecivu ali na piti. LP Tina Tina
30. jun 2003 12:52
vem super recept za odličen višnjev liker sem ga dala že objaviti vendar ga še ni... 1 liter sladkorja 1 liter višenj 1 liter sladkorja, pustiš stati 24 ur v večjem loncu (večkrat premešaš) po 24 urah doliješ 2,5 dcl ruma in segreješ do vrelišča Natočimo v segrete steklenice Na zdravje Suzi Suzana Zaletel
30. jun 2003 14:24
Suzana ali lahko malo bolj podrobno opišeš postopek za liker ? Koliko je 1 liter višenj v dkg ? A je to 1 kg????? vesna š.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svaljki z žajbljem
Schwarzwald kocke