8. avg 2012 7:03
Mlad ovčji sir, pa tudi mlada albuminska skuta bi bila super.
rimljanka
8. avg 2012 7:03
Mlad ovčji sir, pa tudi mlada albuminska skuta bi bila super.
rimljanka
8. avg 2012 13:42
Resda ni za namakanje, ampak jaz zelo priporočam tole: Vzameš kolobar Brie ali Camember sira in prerežeš počez, da dobiš 2 kolobarja. Spodnjega premażeš z nekoliko marmelade in nanj natrosiš žlco ali dve rahlo prepraženih orehov. Zaviješ v folijo in pustiš stati nekaj ur v hladilniku.
Zraven se daleč najbolje podajo super tanki vudni krekerji (brez maščob). Meni je bila do sedaj za to najljubša figova marmelada.
Vanja
8. avg 2012 16:08
Jaz naredim s kozjim. Tisti, ki je v obliki rolade in ima okoli belo plesen je meni najboljši(V šparu pod nazivom:francoski kozji sir z belo plesnijo). Zraven lahko dodaš še malo zrelega-trdega kozjega sira(npr. Frico ali Zikko Chevrete). Trdega drobno naribaj, mehkega zmečkaj, zmešaj skupaj, z vlažnimi rokami oblikuj krogljice. Med malo razredči z vodo, ga rahlo segrej vanj pomoči krogljice in jih povaljaj v praženih nasekljanih orehih... Mmm, sem si kar lušte naredila!
Vesnuska
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Hummus namaz