19. avg 2009 6:08
tejč1 je napisal/a: |
Frina, si vedela, da smo Slovenci na vrhu statistike nebralcev navodil (tudi sama sodim tja). Čimveč kulinaričnih užitkov z mikrovalovko ti želim. tejč1 |
Tole bo pa kar držalo, vsaj zame. Moja ima funkcijo žara in sploh ne vem, kako se prižge, pa jo imam že par let. Prejšna je imela vroč zrak in je zelo uporabna zadeva namesto pečice.
Sicer pa vroč zrak v MWP ni tako nova zadeva, zanj vem že vsaj 25 let. Ko sem kupila prvo pečico, sem šla na tečaj h gospe Marinki in takrat so že obstajale s to kombinacijo.
Frina, kot sem razumela, funkcije obvladaš, le časi in kombinacije ti delajo preglavice. Sčasoma boš dobila občutek in bo lažje, tisti časi iz navodil velikokrat ne držijo in tukaj se ne da kaj dosti pomagati.
Ena od možnih variant je, da greš v trgovino in poiščeš pečico s podobnimi karakteristikami in dobrimi navodili, potem pa prosiš prodajalko, če ti dovoli fotokopirat. Ali pa se obneš na Gorenje in zahtevaš obširnejša navodila. Če tole pečico izvažajo dvomim, da bi jo s tako skopimi navodili sploh smeli prodajat.
Želim ti, da si čimprej osvojiš znanje pri uporabi pečice, čeprav je ponavadi potem tako, kot pravijo predhodnice -za pogrevanje in odmrzovanje.
Lijana