Čatež

stella  

član od: 9.10.2002

sporočila: 380

tema odprta - 16. avg 2009 20:22 | ogledi: 2.018 | odgovori: 3

Z družino se odpravljamo na enodnevni izlet na kopanje v Terme Čatež.

Kakšen napotek ?

Ali je tam kaj sence ?

Se tam lahko dobi kosilo, je kakšna trgovinica (čokolada, voda) ?

Imajo kakšne omarice za osebne predmete oz. kako je z varnostjo stvari?

Najlepša hvala za pomoč !!

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8889

16. avg 2009 20:31

• Cena: 13 za odraslega, 11 E za otroka,
  • Sence je kar zadosti,
  • Kosilo se dobi, tudi trgovina je (zunaj bazena),
Pozdravček!

morska medvedka  

član od: 31.8.2004

sporočila: 2716

16. avg 2009 20:34

Mi smo bli v Čatežu že večkrat. Tudi letos se konec avgusta odpravljamo za teden dni.

Senca je. Če si dovolj zgodaj tam. Mi smo vedno "naseljeni" pod velika drevesa malo stran od bazenov in toboganov.

Ob bazenu je restavracija (samopostrežna), drugače pa je restavracija tudi zraven recepcije.

Blizu vhoda v bazene je kiosk, kamor lahko kupiš sladkarije. Kako je s tem prav ob bazenih, pa ne vem. Lahko pa dobiš sok in vodo v plastenkah.

Da bi jaz vedela za kakšne omarice, v zunanjih bazenih, jih ni. Prtljago se pušča kar ob brisačah. V notranjem pa ja, tako kot po vseh notranjih bazenih. Dobiš omarico in ključ.

Takšne razmere so bile 2 leti nazaj. Nekaj mesecev nazaj (ko smo šli samo na ogled naše počitniške hišice), pa ni bilo videti nič drugače.

Lp

MM

tejka77  

član od: 27.2.2007

sporočila: 544

16. avg 2009 22:27

Omarice so tudi na poletni termalni rivieri, takoj pri glavnem vhodu. Nam so Čatežke super, najboljše v Sloveniji. Lp tejka77

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti