29. sep 2009 14:58
Podpiram vse oblačilne reporte, če bo treba glasove zbirat. Tale link, ki ga je prispevala carica Vendy je pa zakon: http://www.theoutnet.com/Shop/Dress-Me Sicer pa jaz ne najdem navdiha za mojo babi... (kadar se je treba oblečt). Žena ima 80 let, nizke rasti in preveč je je (ja, dobre ženske ni nikoli preveč, pravijo). Že dvajset let se (če je ravno mus) obleče v temno modre hlače čudnega kroja (s tržnice, po mojem) in zraven bluzo ali pulover ter zlato verižico z obeskom. Za neko poletno priložnost 'sem jo oblekla' (je sešila šivilja po moji zamisli) v hlače, top in bluzico, pa je bila prav fajn. Pa se mi zdi, da malo 'posodobljene' gospe avtomatsko izgubijo kako leto, pa še lepo jih je pogledati. A bo, katera (da ne bomo le ene omenjali), stresla iz rokava kak predlog? Pa prosim upoštevaj, da si bo taka ženska, ki še zelenih banan ne kupuje več, omislila en zimski in en letni komplet, ki ji bo služil do ...(kaj pa vem, ona itak ničesar VEČ ne rabi...) alibaba Sporočilo je spremenil(a) alibaba dne 29. 2009 15:05