10. sep 2009 15:47
andrejka je napisal/a: |
Kaj pa poletna pisana ali enobarvna dolga krila s škornji (kavbojski stil) - se to še nosi? . |
10. sep 2009 15:47
andrejka je napisal/a: |
Kaj pa poletna pisana ali enobarvna dolga krila s škornji (kavbojski stil) - se to še nosi? . |
10. sep 2009 16:44
Tanca, a se ti malo hecaš :) Na prejšnji strani si identično vprašanje postavila in že dobila odgovor. RadaJem
10. sep 2009 17:31
RadaJem,
najbrž gre za škrata in ni Tanca čisto nič kriva :)
jasna
10. sep 2009 17:39
@RadaJem: res je bil škrat oz. če sem že slučajno kaj pritisnila res ni bilo namenoma Vendelini jr. pa najlepša hvala za odgovor. Pri barvah res nisem najbolj sigurna. Zdi se mi sicer, da znam kar dobro oceniti, katera ženska je na primer okusno napravljena in katera ne, ko pa pride do mene, pa vse odpove. No, tudi s pomočjo teh reportov sedaj začenjam malo bolj urejeno določati kaj je zame in kaj ne in upam, da bom počasi spravila svojo garderobo v malo boljše stanje :). tanca
10. sep 2009 18:55
alibaba je napisal/a: |
A potem lahko pogumno prepasam npr. dolg pulover ali jopo s širokim črnim lakastim pasom? Kdo me bo pravično ocenil odzadaj? Niso mi všeč ženske, stisnjene v pasu, pod njim pa balon.... Kolikor pas poudari ozek pas, tako poudari zadnjico, a ni tako? (priznam... vedno si dam 'kaj čez'. Se bom malo opogumila, pa da vidimo) Pa hvalahvala! alibaba |
Alibaba, na žalost te ne poznam. Bi ti pa predlagala, da ti pulover ne visi čez ta zadnjo, oz. konča pod boki. To doda samo še en layer čez tisto, kar si ti misliš, da je že tako ali tako največje.
Sem si pa ravnokar kupila čisto tanko, dolgo moher jopico, ki jo bom prepasano nosila čez hlače, obleko ali krilo. Seveda si jo bom "potegnila gor", tako da bo zgornji del rahlo ohlapno visel čez pas. (kot moško srajco)
Okrog bokov pa ne nosim ničesar razen trenča, in zimske jakne. Ko ko si navlečem kavbojke še toliko manj,
ker imajo le te že tako čisto preveč zadev našitih ravno na sedali, pa še zadrga je masivna. Sem namreč totalna peščena ura.
Še vedno mi pa ni jasno kaj je dolčevita. Sem pogledala pri Botega veneti, pa se mi luč vseeno ni prižkala.
Help! Vanja
Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 10. 2009 18:55
10. sep 2009 19:10
Vanja, puli je to. RadaJem
10. sep 2009 19:22
Če jih pap ri omenjeni modni hiši na internetu nisem videla. To me je bolj zmedno kot kaj drugega. Hvala.
Vanja
10. sep 2009 20:00
Vendelina jr. je napisal/a: | ||
|
neznan uporabnik
11. sep 2009 7:59
Ko boš že na trgu (v Ljubljani?), stopi čez cesto vv trgovino "Pri Janezu", to je vizavi Vodnikovega spomenika ob avtobusni postaji, pojma nimam, katera firma je to, "Pri janezu" je ime poslovalnice. Se znajo dobiti take rute, kot jih iščeš. Potem je v bližini (v Plečnikovem Pegleznu na začetku Poljanske) trgovina Biserka, poglej tudi tam. japaja
11. sep 2009 9:32
Japaja, hvala za ideje. Bom pogledala ob priliki, ko bom v Lj. saraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem
Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi