Čao!
Ta vike
Kakše
Hvala, lp
ajtak
Čao!
Ta vike
Kakše
Hvala, lp
ajtak
13. avg 2009 17:20
šopska solata,pečena paprika,tarator solata.Obilo zabave in dober tek Andreja ekorenci
13. avg 2009 17:22
Meni zraven žara vedno paše šopska solata, lahko pa narediš tudi kromprijevo solato ali pa ponudiš pečeno papriko ali pa celo testeninsko solato. Sama sem za zadnji piknik pripravila navadno testeninsko solato, zraven primešala prepražene šampinjone s čebulo in je izpadlo zelo okusno. Zmanjkalo jo je v trenutku. Lahko pa pripraviš tudi mocarelo s paradižnikom ali pa na tanko narezano papriko, paradižnik, mocarelo in preliješ z balzamičnim kisom. Variacij na to temo je ogromno. Gigi_84 Sporočilo je spremenil(a) Gigi_84 dne 13. 2009 17:25
13. avg 2009 17:32
Pri nas za piknike vedno naredimo precej solat:
šopsko,
naribano zelje, korenček, sir + jogurtov preliv
rdeča paprika s koruzo
testeninksa solata s tuno
cvetača, brokoli in korenček v solati
kumare s krompirjem in kislo smetano
stročji fižol s česnom
kakšna pečena paprika
rdeča pesa v solati
.
.
.
MM
13. avg 2009 17:56
Mene za vsako fešto, ne glede na to, kje je, določijo da naredim moje bučke, ki se lahko jedo hladne na sobni temperaturi:
Vanja
13. avg 2009 19:13
Pri nas gre tudi zelo dobro v promet polnjena francoska štruca iz baze.Ponavadi jo niti ne polnim čisto točno s francosko solato,ampak mogoče dam samo paradižnik,kumare,koruzo,papriko,in namesto majonezo dodam kislo smetano. anaeva
13. avg 2009 19:20
Tudi riževa solata. Mi damo v kuhan hladen riž, tuno, pa olive na kolobarčke ( ponavadi črne in zelene) in pa koruzo. pol pa samo okisamo. vse ostale solate so pa že našteli. aja pa še kakšne pečene paprike, ta rdeče - dolge v kisu z česnom in peteršiljem. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
13. avg 2009 22:37
Čao! Hvala za ideje- jihje veliko res... Bom nekaj izbrala, najbrž kaj testeninskega s tuno, pečene paprike v kisu itak nameravam zraven dat (a na te tudi date česen in peteršilj?), pa mogoče običajno paradižnikovo solato??? lp ajtak
14. avg 2009 6:38
jaz na navadnih paprikah ne dajem česen in peteršilj, le na pečene. doma pečene so najboljše, jih pa imaš po ugodni ceni tudi v Hoferju, če se ne motim. Na tiste pa lahko pol daš. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
14. avg 2009 10:32
Prave pečene paprike se morajo marinirat v česnu olju in peteršilju. Mi jih pustimo vsaj eno noč v hladilniku. zzak1977Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci z grahovim pestom
Caprese solata s popečenimi svaljki