Imam doma kupljeno razvaljano krhko testo, in v zmrzovalniku mešano gozdno sadje.
Kaj napravit za sladico.
Prosim do jutri, ker pridejo gosti.
Hvala.
zzak1977
Imam doma kupljeno razvaljano krhko testo, in v zmrzovalniku mešano gozdno sadje.
Kaj napravit za sladico.
Prosim do jutri, ker pridejo gosti.
Hvala.
zzak1977
11. avg 2009 14:08
Najbolj preprosto bi šlo tako: - testo daj v model za pite, rob mora biti obložen - na testo razporedi sadje - zmešaj jajca, smetano in sladkor ter s tem prelij - hop v pečico fresh
11. avg 2009 14:17
Ali pa testo speci, nadevaj z vaniljevo kremo, ali kar skuhaj puding in nato obloži s sadjem. Dobro je da potem sadje premažeš s prelivom za torte. patka
11. avg 2009 14:37
Čao, ali pa narediš rogljičke, vetrnice, žepke..... s sadnim nadevom. Mjam..... Lep pozdravček, S. (http://nevemkaj.moj-album.com/album/10877539/)
11. avg 2009 14:49
spodaj daš krhko testo, posuješ z grobo mletimi mandlji, pol pa stepeš 3 beljake z sladkorjem, počasi vmešaš sadje in premažeš čez mandlje. zapečeš v pečici. krho testo, preden daš mandlje za ene 10 min malo zapečeš, pol pa daš vse ostalo gor in še enkrat spečeš. To je sicer recept za krhko testo z češnjami, ma jaz sem delala tudi z jagodami, pa ne verjamem, da bi blo slabo tudi z ostalim sadjem. je pa boljše to nardit isti dan, ko postrežeš, da je sveže. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
11. avg 2009 20:39
fresh je napisal/a: |
Najbolj preprosto bi šlo tako: - testo daj v model za pite, rob mora biti obložen - na testo razporedi sadje - zmešaj jajca, smetano in sladkor ter s tem prelij - hop v pečico fresh |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polžki z mesnimi kroglicami
Slivove rožice