Če izbrišeš slike iz fotoaparata

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

10. avg 2009 7:55

Nam tudi še ni ratalo s temi programi, ki ste mi jih predlagali. No na srečo je to le nekaj mojih pekarskih mojstrovin. vsekakor boljše to kot tri dni Rima. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

Roncolino  

član od: 26.3.2007

sporočila: 1464

10. avg 2009 8:48

Meni je lani šlo neznano kam cela datoteka slik tamale žrebičke,posnetek žrebitve,posnetke prvih korakov...vse! Obrnili smo cel računalnik,še danes ne vem kaj se je zgodilo :( Roncolino

plazydor  

član od: 3.12.2006

sporočila: 5

2. sep 2009 20:33

Odvisno katero kartico uporabljaš. Na nekaterih karticah je možno klicanje zbrisanih podatkov. Ni toliko pomebno kater tip kartice imaš, ampak pomebno je od katerega proizvajalca. Nizkocenovne spomiske kartice ne omogočajo povrnitve zbrisanih podatkov. Veliko lažje je reševati zbrisane podatke na diskih, ki jih imamo v računalnikih, kot pa reševati podatke iz spomiskih kartic ali pa USB ključkov. Vendar tudi pri diskih so določene omejitve. Programov za reševanje podatkov je kar nekaj, a za microsoftove sisteme ti programi ne delujejo preveč dobro. V odprto kodnih sistemih pa so zelo zanesljivi. plazydor

Vlado  

član od: 1.8.2002

sporočila: 547

3. sep 2009 8:28

plazydor je napisal/a:
...Ni toliko pomebno kater tip kartice imaš, ampak pomebno je od katerega proizvajalca. Nizkocenovne spomiske kartice ne omogočajo povrnitve zbrisanih podatkov... plazydor
Hm, s tem pa se nebi strinjal. Kolikor vem, je tehnologija pisanja/brisanja podatkov neodvisna od kvalitete/cene/proizvajalca medija. Pri izbrisu podatkov, se nam prostor, kjer so izbrisani podatki označi kot prazen, podatki pa so še vedno tam, le videti jih ne moremo (oz jih vidimo s posebnimi programi). In podatki bodo tam tako dolgo, dokler jih ne prepišemo z novimi. Tudi ne vem, zakaj bi bili MS sistemi bolj nedovzetni za te programe. Je pa res, da imamo na domačih diskih en kup programov, ki stalno kaj brkljajo po trdih diskih in bomo izbrisane podatke kar hitro prekrili. lp Vlado

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti