18. jun 2016 19:54
Tri tedne prvo fazo - dobra si. Kapo dol. Jaz se je nisem mogla popolnoma, ker mi sadje tako manjka, da je joj. Vsak dan ali jabolko ali breskvo, trenutno s tamalo "napadava" grenivke - vsaka pol, a so res ogromne. Pa ker je sezona češenj, jih ne mislim zamudit - pravkar sem od staršev dobila celo "mini" gajbico, ki sem jo v enem dnevu sposobna pojest oz. bi jo v preteklosti, pa če ne bi čisto nič drugega jedla. Zdaj si bom pa razdelila na več dni. Pa seveda jo bom delila. :)
Bučmanka, čestitke za vse izgubljene kilograme - jaz sem si tudi sedaj rekla, da se mi nikamor ne mudi, če sem bila že toliko let z viška kg, kaj je to v primerjavi z nekaj meseci al pa tudi letom. Počasi pa ziher, a ne?
MiriBon, tudi jaz sem prepričana, da tale počasna izguba daleč pelje - od začetka je šlo hitreje, potem je malo stagniralo, sedaj pa spet gre počasi. Sem v preteklosti delala tudi napako, da sem se tehtala vsak dan in ko je pokazalo več, sem uteho hitro poiskala na oddelku s sladkarijami ali pa kruhom. Pa ne samo z enim koščkom.
Tudi jaz sem se vrgla na peciva oz. piškote brez moke - danes delala rolado iz borovnic, jajc, malo masla in kokosa. Sladkorja sicer ni oz. če imaš rad sladko, je napotek koliko dati in ker sem imela zmrznjene borovnice, sem ga malo dodala. Drugič bom pa poskusila s stevijo. Pa pred kratkim sem naredila presno torto iz malin in borovnic - njami.
Skratka, da se živet takole in pametno prehranjevat, ne da bi kaj veliko pogrešal. Drugače pa tudi jaz jem 5x, zjutraj sem zgodnja zaradi male (okoli šestih), spijem kavo z mlekom, potem zajtrk okoli 8, nato pa na dve ali tri ure dve malici - ker imamo kosilo šele okoli pol 4, večerja pa okoli sedmih.
Edino gianje je pri meni tak tak - ima dve maliki, ena še v vozičku, tako da naš "sprehod" zgleda takole - po parih metrih moram ta veliko nosit. Pa ne skoz, da ne bo pomote. Se zmeniva do kod, potem pa sama. Stara bo tri leta, drugače je taka migica, da ji ne slediš, ne sekundo pri miru, pa na vsako drevo bi splezala, sam sprehodi ji niso vedno med priljubljenimi. Mogoče pa skrbi, da mami kakšno deko več izgubi. Malo za šalo, malo zares.
Joj, sem se razpisala. Tole je pa še terapija zraven. :)
Punci, a vedve sta že dolgo tu? Mislim na SB? Saj sem brala forum, sam ne pred kratkim.
Go66