3. avg 2009 22:18
Bea,nisem se zredila nazaj takoj,daleč od tega...Ampak kljub temu,da sem še lep čas po dieti jedla spet to hrano(kruh,testenine,krompir)sem se presentljivo počasi začela spet rediti in pridobiti le kak kilogram do dva....Ne vem zakaj!Res pa je,da nisem pretiravala in se s temi živili prenažirala kakor včasih.Dejansko sem pojedla le kak košček kruha vsak drugi dan,enkrat na teden testenine in kakšen dan krompirček.Sem pa resno razmišljala,da bi se za vedno odpovedala kruhu,testeninam in krompirju,ker sem brala v tej knjigi,da so se tisti,ki so hujšali na ta način(velika večina)za vedno odpovedali tem živilom,ker so se bolje počutili in niso imeli nikoli več napadov lakote.So shujšali in vzdrževali telesno težo.Dobro,ne gre zdaj pretiravati,če si ob določenih priložnostih privoščiš tudi te pregrehe,npr.rojstni dnevi in podobna praznovanja,se zaradi tega ne boš redil nazaj...Gre se za to,da smo pač navajeni na neka standardna kosila(meso,krompir,testenine,rižote....da ne govorimo o tem,da si brez kruha ne predstavljamo dneva!
Kar je najslabše,saj te jedi najbolj redijo,ne koristijo našemu zdravju tako zelo,da bi si jih privoščili lahko vsak dan in po vrhu vsega smo ravno po krompirju,testeninah in kruhu,tudi rižu,še bolj lačni...Poskusite vsi zainteresirani z dieto samo za en teden in boste kmalu opazili,da ste zares manj lačni.
Dieta naj bi imela vsaj 4 obroke....Npr.
ZAJTRK-jogurt s kosmiči
MALICA-tuna v solati(mašana solata....zelje,zelena solata,paradižnik,tuna,malo koruze)
KOSILO-koščki piščančjega fileja popečeni na malo olivnega olja v zeleni solati
VEČERJA-košček sira,olive,paprika,bučke,sveže korenje,paradižnik(lahko kot solatka)ali pa kar tako narezano....
Izgleda vse skupaj tako,da se človek po vsem tem ne bi nasitil,ampak so rezultati presenetlijivi,ker ob taki hrani,nimaš občutka lakote...Nimaš želje po krompirju,testeninah, kruhu....
Sit si in nikakor ne utrujen zaradi(kao)pomanjkanja hrane.
Vanja hvala za recepte,nove že nestrpno pričakujemo
sarin