Zanima me,če je kdo že preizkusil to dieto,baje da je zelo uspešna in zdrava tudi za srce.Torej naj bi se jedlo meso in zelenjava prva dva tedna,potem sadje,meso,zelenjava....Odpade pa kruh,testenine,krompir....In ne zato,ker baje redita,po teh jedeh si namreč še bolj lačen.
Sem poskusila in zdržala dva tedna,kilogrami so se neverjetno topili,sploh prvih štirinajst dni,potem so me premagale učke in ne lakota,ker je dejansko nisem čutila in začela z starimi navadimi....krompir,kruh.....
Kakšne izkušnje imate s to dieto vi?
Je resnično učinkovita,saj je brat po njej shujšal za 10 kg s tem da je spremenil prehranjevalne navade in iz jedilnika črtal krompir, kruh in testenine.Pravi,da je dejansko manj lačen in se bolje počuti.....
Npr.njegova malica v službi(je na terenu in dela fizično)je 10dag piščančjih prsi(salama)10dag sira,in jogurt....kosilo-musaka z bučkami in mleti mesom....ne smem pozabiti zajtrk,saj je najpomembnejši...kosmiči z mlekom,včasih jajca kuhana....
Skratka hrana,ki ne vsebuje krompirja,kruha testenin,vsaj za prvi začetek!
Potem pa postopoma vključiš te jedi ampak zares minimalno!Ste že poizkusili to dieto?
sarin