Kakšne fuge v kopalnici

sarin  

član od: 14.1.2009

sporočila: 114

29. jul 2009 21:48

Hvala vsem za odgovore,sva se odločila,da morda pa res ni za pretiravati z barvami,predvsem zato ker so tudi ploščice umirjene barve in mi je všeč tudi nasvet JEDERT....Čez čas lahko barva zares bode v oči in ti gre na živce....Hvala še enkrat vsem za nasvete in najina kopalnica bo umirjenih barv s podobno barvo fug in stene kjer ni položenih ploščic bodo kar standardno bele....Nimava kaj zgrešit.... sarin

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

30. jul 2009 0:24

drugače pa, sarin, barvice v roke in nariši, kaj bi rada!

Z barvicami se da lepo mešati odtenke. Nariši ploščice (ki si jih že kupila), pa rumene fuge, pa rumeno steno. In zraven pohištvo, ki si si ga zamislila, pa brisače in ostale stvari... Boš videla, če ti bo narisano všeč... Lahko bo obupno, povsem možno pa je, da bo kombinacija zelo dobra! In če ti bo res všeč, kar pogumno ! Ker konec koncev pa tudi ni taka reč fuge in stene prebarvati, ko se boš rumene naveličala

jasna

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

30. jul 2009 2:47

Vendelina jr. je napisal/a:
Skratka, samo prodajna cena ne definira avtomatično kvalitete, nekaj, kar stane 35 EUR še ni nujno blazno kvalitetno.Vendelina jr.

Vendy, tale cena me je malo zmedla, a je to na m2 ali na ploščico.

Vanja

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

30. jul 2009 7:02

Imaš prav, tajpefeler in površnost. V bistvu je lahko oboje. Cenovni razredi so taki: med 15 in 25 EUR kvadratni meter in potem 35 en kos bordure. Lahko pa dobiš tudi ploščice od 30 EUR na kvadratni meter navzgor v neskončnost, tam so pa bordurice od 60 EUR navzgor ns kos. Sicer pa lepo ni nujno drago. Mi smo kupili talne ploščice iz programa zunanje keramike in stenske iz kuhinjskega programa in zložili en cort minimalizem. Istočasno so znanci podoben minimalizem zložili za 40 EUR po kvadratu več.... Vendelina jr.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti