Posoda

zvonček  

član od: 2.4.2003

sporočila: 78

tema odprta - 17. jun 2003 14:49 | ogledi: 2.570 | odgovori: 6

Na televiziji sem videla reklamo za posodo . Mislim da je prodajalec MR. ĐIRLO ali tako nekako. To je tisti, ki prodaja čaj ČANG-ŠLANG, Pa me zanima če jo mogoče že kdo ima ali pa je to samo lari fari tako kot čaj?

vesna š.

Aria  

član od: 6.6.2003

sporočila: 20

19. jun 2003 8:15

Sicer bolj malo gledam televizijo, tako da bom ugibala - ali je to pekač s pokrovom, v katerem naj bi se vse super lepo speklo in zapeklo, brez špricanja po pečici? No, na ta pekač sem v časopisu brala pred časom velike kritike, ker se v njem hrana sploh ne speče, ampak skuha. Sicer pa jaz na te TV reklame nič ne dam, ker gre za več ali manj veliko denarja in malo muzike. Aria Sporočilo je spremenil(a) Aria dne 20. jun 2003 08:29:55

zvonček  

član od: 2.4.2003

sporočila: 78

19. jun 2003 8:27

Pravzaprav je to komplet posode, ena je iz podobnega materiala kot je tefal, druga je iz nerjavnega materiala, itd....... vesna š.

Anze_Svajger_SCRM  

član od: 2.12.2001

sporočila: 151

20. jun 2003 0:17

Osebno menim, da je vse kar prodajajo na raznih TOP-SHOP in podobnih zadevščinah navadno nategovanje ljudi. Za primer bi vzel iz lastnega življenja naprimer Wok od tistega Kena Homa ali karkoli je že bil. Naklada o raznih teflonskih prevlekah... Pomislite, vok je kitajska posoda v kateri se kuha že stoletja. So takrat poznali teflon? Sam imam vok narejen iz pravega materiala (sigurno tehta par kg) in lahko rečem, da je to tisto pravo. Sicer sem res Wok Ken Hom videl samo v štacuni, ampak vseeno... LP, Anže

Anze_Svajger_SCRM  

član od: 2.12.2001

sporočila: 151

20. jun 2003 0:19

BTW, kar se tiče čaja Čang-Šlang. Ko sem bil še kar nekaj let mlajši in seveda bolj neumen, ga je kupila stara in sem ga tudi sam začel piti. Ogabnega okusa, po njem sem samo prdel kot prase, ko pa ga nehaš piti je še hujše kot na začetku. Toliko v svarilo.

janca  

član od: 8.8.2002

sporočila: 111

20. jun 2003 16:36

Tudi jaz imam podobno slabe izkušnje s TV prodajo in reklamami! Ken Hom Vok sem kupila preko Avstrije (slučajno je bila posebna ponudba, ko si za ceno enega dobil 2) pa sem si s tem kupila tudi pamet! Zdaj ga uspešno uporabljam za soparnik, za kaj drugega pa ni. Torej: splača se kupiti kvalitetno posodo, ki jo lahko sami vidite ali pa jo svetuje kdo, ki jo že ima. Sama imam posodo TREND ROYAL, gre za sicer drago ampak res kvalitetno posodo. Prodaja jo Tonka d.o.o., tel 02 320 76 07. Mr. Džirlo: o njem pa tako ne gre izgubljati besed... Sporočilo je spremenil(a) janca dne 20. jun 2003 16:37:49

Aria  

član od: 6.6.2003

sporočila: 20

20. jun 2003 22:24

Izgleda, da se nas je že dosti "nasmolilo" v TV prodaji in smo vsi skupaj kupili že veliko pameti. Ampak kaj, ko takih naivnežev ne zmanjka... Mene ne bodo več premamili. Zato pa, draga Vesna, mislim, da bo najbolje, da si ogledaš in otipaš tisto, kar boš kupila - v trgovini. Aria

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti