29. jul 2009 13:23
juma je napisal/a: |
U, ja! Marko Zorko: Knjiga mrtvih! Odlična. Malo morbiden naslov za kuhar'co, ampak ta tudi le-to je juma |
29. jul 2009 13:23
juma je napisal/a: |
U, ja! Marko Zorko: Knjiga mrtvih! Odlična. Malo morbiden naslov za kuhar'co, ampak ta tudi le-to je juma |
29. jul 2009 13:36
Meni so se usedle v spomin poleg zgoraj omenjenih zlasti: Lily Prior: La Cucina (chick-lit z aftertasteom) Laura Esquivel: Kot voda za čokolado (magicni realizem) Robin McKinley: Sunshine (vampirska srhljivka) Pri nobeni ni dalec od polnega kroznika do zmeckanih rjuh...:)))))) lp, proxima
29. jul 2009 23:33
Jaz bi si pa strašno rada še enkrat ogledala film Kot vroča voda za čokolado, pa ga nikakor ne najdem. Ali kdo ve, kako bi prišla do njega (Itivi ga nima, pogledala sem tudi v drugih videotekah). Lep pozdrav! karlinka
30. jul 2009 8:29
Na voljo ga imajo v nekaterih knjižnicah po Sloveniji (tako pravi cobiss). Morda tudi v kateri v tvoji bljižini. Če filme pošiljajo po medknjižnični izposoji, potem imaš problem zagotovo rešen. Lp Ps. v naslovu izpusti besedo vroča. magnolija
8. avg 2009 18:16
Jaz sem pa prebrala knjigi Recept za ljubezen in Okus po ljubezni od avtorja Anthony Capella, se tudi kuha in mečka rjuhe... jassKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poletni svaljki z dimljenim lososom
Gravče Tavče ali Prebranac