25. jul 2009 8:40
Ta teden sem spremljala tri filme v katerih je bil glavna vloga ta gospod, ki mi vzbudi nemir...
Anamarija
25. jul 2009 8:40
Ta teden sem spremljala tri filme v katerih je bil glavna vloga ta gospod, ki mi vzbudi nemir...
Anamarija
25. jul 2009 8:51
jasna1 je napisal/a: |
Zame number1 - Clive Owen jasna [sreca] |
25. jul 2009 8:54
Anamaria, idi likat srajce..., pa ti ne bodo "traparije" hodile po glavi.
Jaz pa moškega gledam v roke - lepo negovani nohti, malo bolj grobe roke (ne maram tistih prelepih, sluzastih, da ne reče "pederastih".
Opazim frizuro, da ni po vratu preveč zaraščen; vidim kako ima srajco zlikano..., da ni ovratnik nacufan, kako je srajca zložena v hlače... Če ima lep pas - to se mi dopade...
Posebna tema so čevlji pa nogavice... Če zagledam kontra barvo nogavic ali pa kakšne debele "štumfe"... mine me.
Pa še veliko tega je... nebi hodila prav v Holiwod, saj imamo tudi doma lepih moških...
Rada pogledam moškega s cigareto..., ne pa tistega, ki je ful zakajen, pa še smrdi po čikih, prste rumene... bljek...
Pozdravček!
25. jul 2009 9:11
Ampak moraš priznati, da mi hodijo po glavi lepe traparije...
Anamarija
25. jul 2009 9:16
25. jul 2009 11:47
dragička je napisal/a: |
Anamaria, idi likat srajce..., pa ti ne bodo "traparije" hodile po glavi. |
Ampak traparije gredo po glavi tudi med likanjem, ko imaš čas za razmišljanje ...
Atina
25. jul 2009 12:29
Goran Višnjić ... če bi znal kuhat in kruh pečt. Japakuno, ne eniga me spomija. tumpika
25. jul 2009 12:45
anamarija1 je napisal/a: |
Ta teden sem spremljala tri filme v katerih je bil glavna vloga ta gospod, ki mi vzbudi nemir... Anamarija [srecen] |
25. jul 2009 20:03
Clint Eastwood v filmu Najini mostovi- za popapcat šarmanten vida70
25. jul 2009 20:28
Tako kot mamaF... Hugh Lauriehttp://rickywood.files.wordpress.com/2008/06/house_hugh_laurie-711
http://images2.fanpop.com/images/photos/4000000/hugh-la
Dragička, vidim, me najmanj ogroža... taki polikani v lepo speglanih srajcah in za povrh še z negovanimi nohti...
tulkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polpetki iz melancan
Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem