27. jul 2009 18:13
Mamamia je zadela žebljico na glavico s toniranimi. ;) In tisto z vonjem je tudi res... Začetnica
27. jul 2009 18:13
Mamamia je zadela žebljico na glavico s toniranimi. ;) In tisto z vonjem je tudi res... Začetnica
27. jul 2009 18:41
tulka je napisal/a: | ||
Malo podnapisov pri temle sprednjem odbijaču, prosim lepo... [jezik] [hrosc-rdec] tulka |
27. jul 2009 19:17
Ti, ti Tulka, a si vidla? pa še opozorila sem takoj na začetku, da ne bi slučajno se spuščale v detajle
Zdaj sem se spomnila... veste koga bi še spotaknila? Bruce Willisa, jah, moški bi pa rekli, da bi raje bivšo ženo ne? Ooooooo my love, ne vem naprejno, iz filma Duh! Jupi mi je prišlo "Unchained melody"
Anamarija
27. jul 2009 19:32
anamarija1 je napisal/a: |
Ta teden sem spremljala tri filme v katerih je bil glavna vloga ta gospod, ki mi vzbudi nemir... http://images.google.si/images?client=firefox-a&r Anamarija |
S temle "mladcem" si me pa čisto povozila. Ubogo moje srce.
Julija
27. jul 2009 19:42
Ja sej, Bruce Willis pa Armagedon in potem še 14 dni joka. Pa sem ga že n-tič gledala.
Mel Gibson je pa itak poglavje zase. Mi je pa malo "dol padel", ko berem kak "biser" je.
Julija
27. jul 2009 19:58
Julya je napisal/a: | ||
S temle "mladcem" si me pa čisto povozila. Ubogo moje srce. Julija |
Se mi ni še zgodilo, da bi imela tako vtisnjen končni prizor filma "Revange", ko mu ona umre v naročju in tisti pogled od Kevina, jauooooo sem si mislila, kako bi bila v tvojem naročju
Anamarija
27. jul 2009 21:20
ko mu ona umre v naročju in tisti pogled od Kevina, jauooooo sem si mislila, kako bi bila v tvojem naročju Anamarija [srecen] |
27. jul 2009 21:43
Včeraj sem gledala del filma, v katerem nastopa modrooki Paul Newman. Film datira v leto mojega rojstva. Ko sem hodila v 5. razred so vrteli nadeljevanko Dolgo, vroče poletje. Punce smo hrepeneče ogledovale barvne fotografije v Stopu, Silva je dobila celo fotografijo Clare in Ben Quicka s podpisom. Takrat je bil Newman zame lepotec brez primere. Gledali smo ČB nadlaljevanko in sanjarili o modrih očeh.
Kakšno leto nazaj sem plesala na neki zabavi, s tipom, ki se mu že precej nastavlja pleša, lasje na sencih sivijo, smejalne gube so že precej globoko vrezane. Navdušen za ples ( opala ), me je cel večer spravljal v smeh. Pa sem ga vprašala, koliko je star in mi pove leta. In kaj naj jaz počnem s tako starim tipom, ki je v resnici star točno toliko kot moj prvi fant, da ne rečem, da je prav v primernih letih.
Nekje med Ben Quickom in tem novim znancem, sem si dodala leta. Razlika v šarmu ?
Seveda mi je všeč tudi kak igralec, pač zaradi vloge, ki jo odigra. Moj izbor se ne razlikuje od spredaj napisanih, le da manjka Kiefer Sutherland.
So pa moški kot vino: pritegne te napis na nalepki, ko odpiješ prvi požirek, dobiš prvi vtis, ko se okus vina razlije po brbončicah, izda njegovo resnično vsebino. Nekatera vina so plehka, čeprav simpatična na prvi pogled, redka imajo okus, ki ti ostane v spominu in na koncu jezika. Ta okus, ki ostane je šarm. In nima nobene povezave z nalepko, ta ga samo označi.
F r i n a
27. jul 2009 21:45
mi je prišlo "Unchained melody" Anamarija [srecen] |
27. jul 2009 22:31
Frina, jaz sem včeraj tudi gledala film... O... vrnila sem se v otroštvo - tam 1970-ih smo gledali Ben Qvik in Klara... Oh...
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bruschette s paradižnikom in kumarami
Tarte tatin z jabolki