Gostilna okolica preddvora

tanra  

član od: 6.4.2009

sporočila: 11

tema odprta - 23. jul 2009 10:21 | ogledi: 4.588 | odgovori: 5

Iščem gostilno v okolici Preddvora, za nedeljsko kosilo za družbo dobrih 30 ljudi.

Imeli bomo namreč krst, pa sem ugotovila, da se bo sorodstva nabralo kar nekaj in ne bom mogla postreči doma. Sedaj pa iščem neko solidno gostilno za še kar razumno ceno, kamor bi se odpeljali na kosilo (pa vendar ne prav daleč iz Preddvora). Prosim za pomoč.

LP Tanja

tanra

drejcek  

član od: 11.1.2004

sporočila: 1028

23. jul 2009 11:13

Gostišče in Penzion Zaplata, Preddvor,

Restavracija Bela, Sr. Bela pri Preddvoru (za moje pojme malo preveč snobovska, ker sem minimalist, ampak za priložnost, kot je krst, bi znala bit prava)

Gostišče Arvaj, Kranj (15 minut vožnje iz Preddvora)

V prej omenjenem linku omenjen Bizjak

Goatilna Pri Ančki oz. Ančka (sem pozabil), Šenčur pri Kranju (20 minut vožnje iz Preddvora, na poti proti letališču Brnik, odcep za avtocesto je praktično za vogalom)

Če se še česa spomnim, bom dopisal

LP

Drejček

juditat  

član od: 19.10.2006

sporočila: 47

23. jul 2009 11:30

Gostilna Logar v Hotemažah,za večjo družbo se moraš kar naročit.Imajo zelo dobro hrano,dobro postrežbo,cene so pa tudi solidne.LP judita

tanra  

član od: 6.4.2009

sporočila: 11

23. jul 2009 20:50

Hvala lepa. Verjetno bomo izbrali kar gostilno Logar. Bizjak bi bil sicer zaželena izbira, vendar nama proračun malo šepa. Kam dlje se pa raje ne bi vozili, ker nas je toliko in se bomo nato še vračali v Preddvor. Še enkrat hvala, Tanja tanra

neznan uporabnik

19. avg 2009 14:13

Gostilna Pr Bizjak - Zgornja Bela, je primerna gostilna za različna praznovanja in prav tako g.Rudi je pravi gostilničar.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti