17. feb 2010 7:30
Čeprav ste se že veliko pogovarjale o tem strojčku me še nekaj zanima od tistik srečnic, ki ga že imate. Ali je 600w dovolj za gnetenje potic, kruha, testa za krofe in testa za pice? Me je namreč strah, da nima dovolj moči in bi šel k vragu. Moj brat je kuhar in bi z njim zelo veliko delal, zato ne vem, če ja ta strojček vredu, ali je bolje, da si kupi kaj boljšega. Kruh recimo delamo dvakrat na teden s kg moke, nato še kakšno pecivo(vsaj 1 na teden) in za vikend kaj posebnega(dobrote, ki jih drugače ne pečemo).
Zanima me še tudi, če se da kupit dodatna posoda in kje? Raje bi imel jekleno posodo, ampka men tut tale plastična ne zgleda tko slaba.
Ali se, da s tem strojčkom tudi zmleti meso? Ali moraš obvezno dokupit tisto posebno reč?
Trenutno imamo Bosch mcm 21B v rdeči barvi, je bil akcija v Merkurju
http://www.ceneje.si/dom-in-vrt/kuhinjski-pripomoc .
Je ok, kar se tiče miksanja in rezanja. Vredu je tudi za kakšno pecivo, ampak za kaj bolj zahtevnega pa ni. Saj je moč le 450w očitno premlao. Žal pa nimam predstave kakšna je razlika med 450w in 600w.
Moti me tudi posoda, se mi zdi da ima mum bolj praktično, brez tistega dela na sredini. Drugače pa je za ljudi, ki bolj malo delajo na njemu super.
Ronic se mi pa zdi predrag, čeprav ga ima tukaj okoli vsaka 3 soseda. Men niti dizajn ni všeč.
Tako, da upam, da je tale mum taprav.
NikaPika