Feedback

petkica  

član od: 15.12.2006

sporočila: 744

18. jul 2009 21:04

barbara9 je napisal/a:
Zelo pogrešam še četrto: Izvolitebarbara9
Tudi jaz jo redko slišim, pa še takrat v drugi obliki - izvoliš

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

18. jul 2009 22:26

Jaz sem vesela informacij o razpletih, sploh o zadevah, ki jih urejam po ZS.

Tudi razplet ima koristno sporočilo.

Verjamem pa, da nakateri pač pozabijo.

F r i n a

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

19. jul 2009 8:07

tulka je napisal/a:

Lucka52, se popolnoma strinjam s tabo. Pri komentarjih receptov iščem mnenja tistih, ki so jih preizkusili (ali pa vprašanja, če komu ni kaj jasno). tulka

Ja, saj smo dogovorjeni, da take brezvsebinske komentarje brišemo. A se potem takoj usuje ploha kritik.......češ, kaj brišemo mnenja....... Tako je to. Nikoili ne narediš prav, četudi ničesar ne narediš....

rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije

neznan uporabnik

19. jul 2009 9:41

Ma ja, sej res, če brezvsebinski komentarji nimajo zaključka, so res brezvsebinski. Ravno to mi je padlo v oči. En kup nakladanja, pol pa nč! Kot uno, kako se že reče.. nekaj na s...x... ne moreš kar na sred nehat? No ja, lahko, samo to potem ni to. japaja

Fenena  

član od: 7.8.2009

sporočila: 2

7. avg 2009 16:48

Ojla punce, sem se vpisala komaj zdaj, čeprav že dalj časa obiskujem to stran. Glede na to, da pred kakim letom nisem znala skuhati NIČ, je ta stran zame zlata vredna. In hvala bogu (ali komurkoli :)) da obstaja. Preizkusila sem že nekaj receptov in morem rečt, da nisem bila nikoli razočarana. Vsem tistim, ki prispevate recepte HVALA. l.p. M Fenena

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti