Ali mogoče kdo ve recept za pripravo maže iz divjega kostanja?
akire00
Ali mogoče kdo ve recept za pripravo maže iz divjega kostanja?
akire00
18. jul 2009 10:37
Tukaj je kar nekaj tega, o kostanju bolj na dnu strani. http://www.lunin.net/forum/lofiversion/index.php/t korenckovaneznan uporabnik
18. jul 2009 10:45
Kmalu (?) bo divji kostanj. Približno 8-10 divjih kostanjev (pa ne nabrat ob umazanih cestah!) olupiš, naribaš na ribežen za ribano kašo, zaliješ z 1 litrom žganja. Kaj kmalu se lahko s tem mažeš oz. nežno masiraš. meni to sicer smrdi, ampak pomaga. japaja
18. jul 2009 10:58
Ku sn prečitala Maša za krčne žile, japakuno ... tumpika
18. jul 2009 11:51
Krema iz brinja super pomaga.
Kyaraneznan uporabnik
18. jul 2009 15:24
Krema iz brinja super pomaga in meni tudi lepo diši. A brinova krema je bolj proti utrujenim nogam kot pa krčnim žilam. Pa še težko jo sam narediš, brinove jagode obirat ni ravno luštno, če jih kupiš, so drage. Tudi krema je kar draga. Divji kostanj je v vseh izvedbah zdravil za krčne žile in tole, da ga na sprehodu za eno pest nabereš in rukneš v šnopček (ki je vedno pri hiši), se mi zdi najbolj enostavno. S tem, da se ta tekočina lahko uporabi tudi pri heksenšusu in trdem ramenskem obroču. Kyara, saj ne zameriš, ne? japaja
19. avg 2009 11:02
Mene pa zanima, če je katera delala kremo iz kostanja z rastlinsko mastjo in če je isto učinkovita za krčne žile kot una iz svinjske masti? Pozdravček atos
22. avg 2009 10:44
Atos, kako se pa naredi krema z mastjo?
Tanja05
22. avg 2009 13:32
Živjo Tanja05, pojdi na tole: www.njena.si , piše vse od divjem kostanju in njegovi pripravi ter uporabi. atos
22. avg 2009 14:25
Tanja05, da ti olajšam še mal iskanje: www.njena/zdravje/nasveti/jesen je čas za kostanj.si atos
11. mar 2016 19:58
da ne odpiram nove teme,bi kar tukaj vprašala ali je bila katera na zdravljenju pri gospej Naturopatinji Eriki Brajnik zanimajo me vaše izkušnje
miki miškaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pizza s pršutom
Pohorska gibanica