neznan uporabnik
17. jul 2009 8:15
Elaphus, ja, v bistvu pomaga tudi masaža sama. Ne samo za hrbtenico haha! No, upam, da nisi tiste moje "napotke" brala kot kakšno erotično zadevo, čeprav je itak že sam dotik lahko erotičen..in tudi ljubezen zdravi Po eni strani mi je kar žal, da sem sploh čivknila s temi olji in zelišči..daleč od tega, da bi pamet komu solila. Šentjanževo olje je dobro 2 leti (in morda nekaj čez, če je shranjeno v idealnih pogojih). Mambica, škoda, da se nisi potrudila in nabavila olivno olje. Zakaj pa olje v senci postane motne barve in zakaj tista rdeča barva izgine, mi pa ni jasno in prvič slišim. Aja, Elaphus, še to: z nepravilno masažo se lahko povzroči tudi škoda, tako da poskusi dobiti kakšen (starejši) ilustriran priročnik za masažo. In tako kot povsod, tudi pri masiranju nastopa "sveta trojica": uvod, jedro in zaključek, kar pomeni: sproščanje in ogrevanje aktivno masiranje sproščanje in "hlajenje" Ker smo ravno na Kulinariki: meni je mesenje testa in masaža v osnovi isto, živa stvar, za katero moraš dobiti občutek oz. imeti roko za to. Tiste borovnice na Rogli so pa menda res bile borovnice, a so verjetno pomrznile, zato so prazne. japaja