15. jul 2009 16:15
Ej,
anamarija prva, pa čisto zares ( tista jajca na nepravem mestu ti tudi ne pozabim ):
- glede smisla za humor, se mi zdi, da se kulinarika spremenila ( na boljše ) za 100%. Včasih je bilo prav nevarno kaj povedat, takoj jih je enih par skočilo v luft ( nekatere pa res pogrešam, recimo jade, čeprav razumem, majhni otroci, gospodinjstvo, služba..... )
- glede moderatorstva, jaz pravzaprav ne vidim tam kakšnih problemov. Moderatorja(ko) razumem kot nekoga od nas, ki ima tisti " ključek ", da lahko zbriše kaj neprimernega, kaj pa vem, recimo kakšne oglase, ali žalitve...... Torej ne gre za vodenje akademije znanosti, da so potrebne nevem kakšne izkušnje, potreben je le zdrav razum ( in tega tulka nedvomno ima ) in nič drugega.
Pa če že tebi govorim, vem da si videla tistih mojih par slikic: kaj misliš če bi midva naredila skupno akcijo in skupaj naredila in posnela tisto tvojo nevidno pečenko, ki je očitno edinao midva obvladava? ( Predlog je zgolj kulinaričen, nič ti ne bi dokazoval na keterem mestu so mi......... saj veš kaj).
ežoj