Kaj pomeni "m"?

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

15. jul 2009 16:15

Ej,

anamarija prva, pa čisto zares ( tista jajca na nepravem mestu ti tudi ne pozabim ):

- glede smisla za humor, se mi zdi, da se kulinarika spremenila ( na boljše ) za 100%. Včasih je bilo prav nevarno kaj povedat, takoj jih je enih par skočilo v luft ( nekatere pa res pogrešam, recimo jade, čeprav razumem, majhni otroci, gospodinjstvo, služba..... )

- glede moderatorstva, jaz pravzaprav ne vidim tam kakšnih problemov. Moderatorja(ko) razumem kot nekoga od nas, ki ima tisti " ključek ", da lahko zbriše kaj neprimernega, kaj pa vem, recimo kakšne oglase, ali žalitve...... Torej ne gre za vodenje akademije znanosti, da so potrebne nevem kakšne izkušnje, potreben je le zdrav razum ( in tega tulka nedvomno ima ) in nič drugega.

Pa če že tebi govorim, vem da si videla tistih mojih par slikic: kaj misliš če bi midva naredila skupno akcijo in skupaj naredila in posnela tisto tvojo nevidno pečenko, ki je očitno edinao midva obvladava? ( Predlog je zgolj kulinaričen, nič ti ne bi dokazoval na keterem mestu so mi......... saj veš kaj).

ežoj

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

15. jul 2009 17:13

Najprej vsem hvala za čestitke in lepe želj.

V poletnem času je na KulSlo pač več dela, in če še ena oseba več pogleda, kaj se objavlja, se mi to ne zdi nič hudega. Neprimerni oglasi in neposredne žalitve (ki jih je omenil že ežoj) sem pač ne spadajo; hkrati se pojavi več oseb, ki kaj iščejo ali prosijo za dodatna pojasnila.

Po mojem mnenju mora biti dober moderator dvoje: dosledno pravičen in pravično dosleden. To je težko že v realnem življenju, na delovnem mestu, pri otrocih... pač povsod. Je pa prav, da se za to trudimo. Vedno.

tulka

Nasja  

član od: 10.6.2003

sporočila: 815

15. jul 2009 17:45

Ej, saj se mi je zdelo, da bo še nekaj iz nje, že takrat, ko je tako hitro sfehtala hrošča...

Nasja

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

15. jul 2009 18:28

Nč bat, Tulka bo vse naredila kot ji veleva položaj, pač profesionalna deformacija. Ker bo pa morala ponoči malo večkrat vstati, bo "usput" pogledala še na kulinariko , če kdo ne smeti kaj preveč. Sicer pa vemo, da nas je tu gor več zasvojenih, jaz brez nje ne morem niti na dopustu, četudi sem v tujini. Upam samo, da mi bo letos na španski tipkovnici uspelo najti šumnike, sicer vas bom ponovno morala spremljati kot neprijavljena. Ampak moram pa vedeti, kaj se na kulinariki dogaja tudi med dopusti.

kača

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

16. jul 2009 18:20

Ežoj pssst ne me no izdat, jaz sem zdaj nevidni moderator kul slo, zato se ne smem nič oglašat, da me kdo ne vidi... Jaz sem ti približno tko kot tista nevidna pečenka, misliš, da je ni ampak u bistvu je.

Aja pa, da ne bi zdaj v luft skoču kje je M zraven imena, ne moreš ga vidit, če sediš ampak moraš se postavit na glavo, zapret en uč in v eni roki držat kuharsko knjigo v cirilici...

Drgač tulka je ena fejst punca čeprav je še nisem nikol videla.

jade

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

16. jul 2009 18:26

Jadeee! Ni res, videla si me, ampak me nisi šmirglala, ker nisem imela neonskega napisa na čelu... le pazi naslednjič...

tulka

jade  

16. jul 2009 18:28

Ja čaki prej še nisi bila modaratorka, zdaj ko maš pozicijo te bom pa poznala... aja samo tebi povem, da te nisem opazila samo zako, ker je bila ena full lepa torta na mizi pa sem čakala, če bo od kje priletel kak košček.

jade

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4747

16. jul 2009 18:34

jadeeee, juhu!!! Kako te je lepo spet brat!!! Ognjič

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

16. jul 2009 19:03

jade pozdravljena,,

ma ni problem telovadba, problem je, kje naj dobim kuharsko knjigo v cirilici ( a to sploh kdo na kulinariki ima ). Drugač, glede tiste mize, saj je res bila torta gor, bila je pa tudi " tepsija " urmašic za katere recept ima ( edina na vesoljni kulinariki ) rrr.

Pa če si  zdej ena fora na kulinariki ( čeprav nevidna, *ebiga moč je moč ) dej meni zrikti da sem šef na kulinariki, magari za ene par dni, sm tolk, da poštimam, da mi gogad in japaja pridejo s špangicami, da jim namestim. Lahko sem tudi jaz nevidni šef.

ežoj

jade  

16. jul 2009 19:17

Evo jaz ti lahko posodim eno. Meni se zdi, da sem jo dobila od enega dobrega virtualnega prijatelja, ki se je potepal ne vem več kje, sicer se je hvalil, da hodi po Rusiji ampak jaz mu nič ne verjamem, po moje je bil kje v kakšnem playboj dvorcu, ker je samo o nekih balkonih pisal, karkoli že to bilo.

Kar se tiče nevidnega šefovanja ti ne morem ziktat, ker jaz sem anderkaver, inkognito približno tko kot, da bi bila v vitnes protekšon programu.

A si videl odkar mam funkcijo tud engleščino obvadam v nulo.

jade

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti